Ένα απρόοπτο περιστατικό με την υγεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο που κινούνταν , στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, γεγονός που την ανάγκασε να σταματήσει προσωρινά την πορεία της.
Η κ. Γκραμπόφσκι κατευθύνθηκε άμεσα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Λάρισα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η προσέλευσή της στο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν ήταν προγραμματισμένη, ωστόσο το ιατρικό προσωπικό κινητοποιήθηκε αμέσως για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια ελέγχων.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είχαν προληπτικό χαρακτήρα, ώστε να διασφαλιστεί πως η αδιαθεσία δεν συνδεόταν με κάποιο σοβαρότερο ζήτημα υγείας.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καθησυχαστικά. Οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας της είναι καλή και δεν συντρέχει λόγος για περαιτέρω νοσηλεία ή ανησυχία.
Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, η σύζυγος του Πρωθυπουργού αναχώρησε από το νοσοκομείο της Λάρισας, συνεχίζοντας κανονικά το πρόγραμμά της.

