Πετρούπολη: Συνελήφθη 32χρονος που άφησε μόνα στον δρόμο τα ανήλικα παιδιά του
Αντιμέτωπος με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο είναι ένας 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (18/5) από αστυνομικούς στην περιοχή της Πετρούπολης.
Η κινητοποίηση των αρχών ξεκίνησε γύρω στις 20:00, όταν η Αστυνομία έλαβε ειδοποίηση για δύο μικρά παιδιά που περιφέρονταν ασυνόδευτα στον δρόμο.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο αδέλφια, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών, τα οποία είχε αφήσει χωρίς επίβλεψη ο 32χρονος πατέρας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες.
Τα δύο ανήλικα παραδόθηκαν με ασφάλεια στη μητέρα τους, η οποία μετέβη στο σημείο, ενώ ο πατέρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
