Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.
Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν ο Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία Μιχάλης Μπεκίρης.
Στο τραπέζι μπήκε το σχέδιο για τη ΔΕΘ, με τον πρωθυπουργό να λέει: «Θα έχουμε μία καινούργια ΔΕΘ το 2030, κρατώντας την υφιστάμενη σε λειτουργία, αλλά και έναν πολύ μεγάλο χώρο πρασίνου στο κέντρο της πόλης, όπως ακριβώς το είχαμε οραματιστεί».
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος μίλησε για τη δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου 120 στρεμμάτων, χαρακτηρίζοντάς το ως το μεγαλύτερο στοίχημα της πόλης. «Το στοίχημα τώρα είναι πόσο γρήγορα θα το υλοποιήσουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό η πόλη να δει τη μεγαλύτερη ανάπλαση στο κέντρο της με το μεγαλύτερο αποτύπωμα πρασίνου που έχει ανάγκη».

