Το θανατηφόρο περιστατικό συνέβη γύρω στις 9:00 το πρωί πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, στο ύψος της διασταύρωσης Κουλουρίου. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το προσωπικό του οποίου να διαπιστώνει απλώς τον θάνατο του πεζού.
Διακοπή δρομολογίων και έρευνες σε εξέλιξη
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εμπλεκόμενο είναι τρένο του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να έχει εκδοθεί ακόμη η επίσημη ανακοίνωση για τα ακριβή στοιχεία του δρομολογίου και την ταυτότητα του θύματος.
Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στο σημείο προκειμένου να διενεργηθεί η αυτοψία από τις αρμόδιες αρχές, γεγονός που προκάλεσε προσωρινές καθυστερήσεις στη σιδηροδρομική κυκλοφορία του άξονα. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας βρέθηκε στις γραμμές διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα.

