Συγχωροχάρτι στην εισβολή

Η πενταμερής διάσκεψη για το Κυπριακό, η οποία γίνεται στη Γενεύη της Ελβετίας, είναι συγχωροχάρτι στον Αττίλα 1 και στον Αττίλα 2. Από τη στιγμή που στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθονται και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ως εκπρόσωπος των εισβολέων και ο «ηγέτης» του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, δεν τίθεται θέμα προώθησης «λύσεως» για το Κυπριακό που θα έχει την παραμικρή σχέση με το Διεθνές Δίκαιο και τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Οι Τούρκοι φτύνουν τους πάντες κατάμουτρα και η χλομή και ανήμπορη ηγεσία και του ελληνικού κράτους και της Κύπρου προσποιείται ότι βρέχει. Δεν αναγνωρίζουν καν την Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλούν ανοιχτά την Ελλάδα με πόλεμο αν εφαρμόσει το Διεθνές Δίκαιο επεκτείνοντας τα χωρικά ύδατά της στα 12 μίλια και οι ηγεσίες Ελλάδας και Κύπρου συζητούν μαζί τους για τον βέλτιστο τρόπο σταδιακής τουρκοποίησης της νήσου!

Το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής και κατοχής και όχι διατυπώσεων διαφόρων συνταγματικών και νομοθετικών ρυθμίσεων σε σελίδες χαρτιού. Το πρόβλημα είναι ολοζώντανο. Είναι ο τουρκικός στρατός και οι έποικοι από την Ανατολία, που ζουν σε κλεμμένα εδάφη Ελληνοκυπρίων.

Οι δολοφόνοι, οι άρπαγες, οι τρισβάρβαροι καταπατητές του δικαίου και βιαστές της Κύπρου δεν ενδιαφέρονται για τον άγιο αυτόν τόπο ως κοιτίδα πολιτισμού και εστία ανθρώπων, αλλά ως τουρκική κτήση και λάφυρο πολέμου.

Είναι κατάντια για το έθνος μας να συζητάμε με τους μαφιόζους της γειτονιάς τι από τη δική μας κληρονομιά, από τη δική μας περιουσία μπορούμε να διατηρήσουμε και με ποιους όρους.

Η αρχή οποιασδήποτε έντιμης λύσης για το Κυπριακό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο: την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από τα εδάφη της Κύπρου, την επιστροφή των κατεχόμενων εδαφών στους νόμιμους κτήτορές τους, την άμεση αποχώρηση όλων των Τούρκων εποίκων και την αποκατάσταση των ανθρώπων που υπέστησαν πάσης φύσεως βλάβες και απώλειες από την εισβολή των Τούρκων στο νησί και την παράνομη κατοχή τμήματός του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα