Θέλουν την Ελλάδα επαρχία του Πακιστάν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ξανά, στέλνει το μήνυμα στους Πακιστανούς να έρθουν στην Ελλάδα. Για κάποιον άγνωστο στους πολίτες λόγο η κυβέρνηση έχει πάρει την απόφαση να ενθαρρύνει τον εποικισμό της πατρίδας μας από ισλαμιστές – και, δη, από Πακιστανούς, οι οποίοι μας έρχονται από μια χώρα που είναι φανατική σύμμαχος της Τουρκίας.

Σήμερα έχει επισήμως ανακοινωθεί ότι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης μεταβαίνει στο Πακιστάν, όπου θα έχει συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της χώρας «με σκοπό την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης, καθώς και σε ζητήματα νόμιμης μετανάστευσης. Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι η προώθηση δυνατοτήτων νόμιμης και εύτακτης μετανάστευσης – ειδικά εποχικών εργατών».

Με λίγα λόγια τούς λέμε ότι είναι ευπρόσδεκτοι, ότι οι υπηρεσίες τους μας χρειάζονται και πως υπάρχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας που τους περιμένουν. Αντί να γίνει κουβέντα για την επαναπροώθηση Πακιστανών λαθρομεταναστών στο Πακιστάν, πηγαίνει υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτή τη χώρα για να ζητήσει και νόμιμους εργάτες – λες και οι ανάγκες αυτές δεν μπορούν να καλυφθούν από χώρες με χριστιανικούς πληθυσμούς, που δεν θα αποτελούν απειλή για την εσωτερική ασφάλεια σε πιθανή περίοδο ελληνοτουρκικής κρίσης.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι η φιλοπακιστανική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναμφίβολα θέτει σε δοκιμασία τις σχέσεις της Ελλάδας με την Ινδία. Ενώ δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα τίποτε σημαντικό προς την κατεύθυνση της σύσφιγξης των σχέσεων με την Ινδία, που είναι πυρηνική δύναμη και έχει αντίθετα γεωπολιτικά συμφέροντα με το Πακιστάν, το Σάββατο δόθηκε η άδεια σε Πακιστανούς εθνικιστές και φανατικούς ισλαμιστές να διαδηλώσουν στην Αθήνα εναντίον της Ινδίας για την υπόθεση του Κασμίρ.

Το κέντρο των Αθηνών κάθε λίγο και λιγάκι παραδίδεται από τους κυβερνητικούς στους Πακιστανούς εξτρεμιστές, πακιστανικοί πληθυσμοί πλημμυρίζουν τις γειτονιές της χώρας μας και ο κ. Μηταράκης θα πάει στο Πακιστάν για να κανονίσει «εισαγωγές» εργατικού δυναμικού.

Από το κακό στο χειρότερο…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα