Οι συμμορίτες Γκρίζοι Λύκοι

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, εμφανίστηκε στα ΜΜΕ κρατώντας χάρτη που έδειχνε περισσότερο από το ήμισυ του Αιγαίου Πελάγους, αλλά και την Κρήτη να περιλαμβάνονται στην τουρκική επικράτεια. Ακόμα κι αν δεν το έπραττε αυτό, οι Γκρίζοι Λύκοι, τους οποίους διοικεί, παραμένουν μια εγκληματική οργάνωση με ολοκληρωτική-φασιστική ιδεολογία, που χρηματοδοτείται από το εμπόριο ναρκωτικών και σχετίζεται με τη μαφία. Μέλη και στελέχη της οργάνωσης συναπαρτίζουν τη ζοφερή εικόνα του τουρκικού βαθέος κράτους. Δολοφονούν ανθρώπους στο εσωτερικό της Τουρκίας, αλλά και στο εξωτερικό.

Είναι όνειδος για την Ε.Ε. η ανεμπόδιστη δράση τους εντός των ορίων της ευρωπαϊκής ηπείρου. Το κόμμα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί βρίσκεται στο προσκήνιο του διεθνούς αστυνομικού δελτίου – από το σκάνδαλο που προκλήθηκε με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Σουσουρλούκ (τον Νοέμβριο του 1996) μέχρι τις δολοφονίες Σολωμού και Ισαάκ στην Κύπρο και τις αποδεδειγμένες σχέσεις με τον τουρκικό υπόκοσμο, τη μαφία, τις μυστικές υπηρεσίες και το διεθνές κύκλωμα του εμπορίου ναρκωτικών.

Η ελληνική κυβέρνηση, όταν ζητά κάτι από τον εξωτερικό παράγοντα, πρέπει πριν απ’ όλα να δείξει με έργα ότι πιστεύει όσα λέει. Οφείλει να αποδεικνύει ότι η ίδια παίρνει στα σοβαρά τα επιχειρήματά της. Στην περίπτωση των Γκρίζων Λύκων είναι τουλάχιστον αντιφατικό ο κ. Μητσοτάκης να ζητά από τον κυβερνητικό εταίρο τους, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, να αποδοκιμάσει την ενέργεια του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όταν δεν έχει αναλάβει νομοθετική και οποιαδήποτε άλλη πολιτική πρωτοβουλία καταδίκης αυτής της οργάνωσης στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα, με νόμο που θα κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, να χαρακτηρίσει τους Γκρίζους Λύκους και τις συνδεόμενες με αυτούς ομάδες ως εγκληματική οργάνωση, να απαγορεύσει στα μέλη τους την είσοδο στην ελληνική επικράτεια και να διακόψει κάθε είδους συζήτηση σε διπλωματικό επίπεδο με κόμματα, οργανώσεις και άλλους φορείς που συνεργάζονται με αυτούς τους συμμορίτες.

Ας δείξουμε στο εσωτερικό της χώρας τι ακριβώς πιστεύουμε για τους Γκρίζους Λύκους και ύστερα αυτή την πεποίθησή μας μπορούμε να την κάνουμε κοινό τόπο και στο εξωτερικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα