ΜΠΑ? Δευτέρα 29.02.2016

### ΑΓΩΝΙΕΣ (και λαχτάρες) σε πολλά μέτωπα βιώνει η κυβέρνηση! Τα δύο πιο δύσκολα -όχι ότι τα άλλα θεωρούνται εύκολα- είναι το Προσφυγικό και η αξιολόγηση (από τους θεσμούς), που «σέρνεται» ως διαδικασία.

###  ΑΝ ΔΕΝ καταλήξει η διαπραγμάτευση στο «διά ταύτα» (το αργότερο έως το Πάσχα), η φτωχή πατρίδα θα βαδίσει ολοταχώς σε ημέρες Ιουλίου του 2015, με άδεια δημόσια ταμεία, τρομαγμένο κόσμο (στα σούπερ μάρκετ) και ατέλειωτες ουρές στις τράπεζες.

### ΤΟ ΑΛΛΟ μέγα ζήτημα, αυτό με τους απελπισμένους που καταφτάνουν κυρίως από τη βομβαρδισμένη Συρία -μέσω Τουρκίας- στα νησιά μας (για μια θέση στην ήλιο της «πολιτισμένης» γηραιάς ηπείρου), κανείς δεν γνωρίζει -ούτε καν υποπτεύεται- πώς θα αντιμετωπιστεί.

### ΠΡΟΣ το παρόν, τα κράτη που έχουν τεράστιες ευθύνες για το μακελειό στη χώρα του Ασαντ φορτώνουν το πρόβλημα (που δημιούργησαν) στη γονατισμένη από τη φτώχεια Ελλάδα και την καλούν με αυστηρότητα να βγάλει το φίδι από την τρύπα! Δεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι…

###  ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ είναι, δε, ότι κλείνουν τα σύνορά τους κάτι ανυπόληπτοι από το πρώην Σιδηρούν Παραπέτασμα, που θερμοπαρακαλούσαν γονατιστοί πριν από πολλά χρόνια την Αθήνα να συναινέσει ώστε να γίνουν -δόξη και τιμή- μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης! Xλιμίντζουρες!

###  ΤΗΝ… ΨΩΝΙΣΕ ο Λεβέντης! Πήγε στο συνέδριο που διοργάνωσε το Ποτάμι και, λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να μιλήσει (όπως ήταν κανονισμένο), σηκώθηκε κι έφυγε, γιατί (λέει) του πήραν τη σειρά πρώην πρωθυπουργοί! Μάλλον θα πείναγε και θα έψαχνε για δικαιολογία.

### ΤΑ ΙΔΙΑ έκανε ο «κεντρώος» (όπως με πληροφόρησε ένα πουλάκι) και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών -προ καιρού- στο Προεδρικό Μέγαρο! Τότε που ήταν ακόμα υπηρεσιακός αρχηγός ο Πλακιωτάκης! Του έβγαλε την… ψυχή του δυστυχή Παυλόπουλου για ένα σάντουιτς! Και δεν ήξερε πώς να τον αντιμετωπίσει ο δυστυχής Προκόπης.

###  ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ η είδηση -«αν», λέω, «αν»- ότι ο «εκδότης Μαυρίκος» (που κατηγορείται μαζί με άλλους δύο για εκβιασμούς) ελάμβανε αργομισθία 18.000 ευρώ μηνιαίως από τη Ν.Δ. (επί ημερών Σαμαρά), να πάρει μια αγκαλιά ξύλα ο «πρόεδρος Αντώνης» και να πάει να καεί μόνος του! Δεν το χωράει ο νους μου!

###  ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι φήμες ότι επίκειται σύλληψη μεγαλοπαράγοντα των media (που λειτουργούσε ως «πληρωμένο πιστόλι») για μια σειρά «απίθανων ιστοριών» για τις οποίες έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια τουλάχιστον τρεις επιχειρηματίες! Για να δούμε τι θα δούμε…

Χ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα