ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρα 19.11.2018

➥ Το κράξιμο που έφαγαν μερικοί «επιφανείς» συριζαίοι στη γιορτή του Πολυτεχνείου ίσως να ερμηνεύεται και από την απόπειρα του ΚΚΕ να ξεφύγει από πολιτική «περικύκλωση». Αν ο Ρουβίκωνας κατέβει στις εκλογές, ο Περισσός θα μείνει μόνο με το κτίριο.

➥ Το μόνο «πολύ» που έχει απομείνει στους κνίτες είναι η ξύλινη γλώσσα και η αγγαρεία (πώληση «Ριζοσπάστη» κ.λπ.). Ο Ρουβίκωνας φαντάζει στους νέους πιο «ελκυστικός» από την ΚΝΕ.

➥ Βέβαια, οι νέοι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ο Ρουβίκωνας έχει το ακαταδίωκτο λόγω ΣΥΡΙΖΑ. Οταν το κόμμα του Αλέξη χάσει την εξουσία τα γάλατα θα σφίξουν πολύ για τους εκ του ασφαλούς «επαναστάτες».

➥ Κι αυτοί που καίνε τη σημαία είναι πεπεισμένοι ότι το κάνουν εκ του ασφαλούς κι ότι στο μέλλον θα έχουν κέρδη ακόμα κι από αυτή την πράξη τους. Κι έτσι που έχει οικοδομηθεί το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έχουν δίκιο.

➥ Και οι κυβερνήσεις της «Δεξιάς» άφησαν ατιμώρητη την μπαχαλοποίηση της χώρας. Ηξεραν μόνο να αναγνωρίζουν και να τιμούν «αγώνες και θυσίες της Αριστεράς».

➥ Αλήθεια, πόσοι φοιτητές απώλεσαν επί Ν.Δ. οριστικά και αμετάκλητα τη φοιτητική τους ιδιότητα επειδή τραμπούκιζαν μέσα στις σχολές τους, ασχημονούσαν, ξυλοφόρτωναν αντιφρονούντες, γιαούρτωναν πρυτάνεις και έχτιζαν με τούβλα τις πόρτες των γραφείων τους; Πόσοι;

➥ Η εναντίωση στο κατεστημένο κοστίζει στον εξεγερμένο. Επειτα η επένδυση αποσβέννυται με έξοδα των φορολογουμένων. Αν αμφιβάλλετε, ρωτήστε και την ελληνική Αριστερά να σας πει τι σημαίνουν τα παραπάνω.

➥ Εριξαν νερό στους αναρχικούς και δεν αποθαρρύνθηκαν πολύ. Αν, όμως, τους έριχναν και σαμπουάν θα σκόρπιζαν αμέσως.

➥ Από τα επιτυχημένα που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ επί τη αφορμή του εορτασμού του Πολυτεχνείου είναι η φωτό της Μαρίας Δαμανάκη με το εξής κείμενο: «Εδώ Μόντε Κάρλο, εδώ Μόντε Κάρλο! Σας ομιλεί η σκανδαλώδης τύχη κάποιων αγωνιζόμενων φοιτητών του Πολυτεχνείου 1973 που συναναστρέφονται γαλαζοαίματους, όπως η Μαρία Δαμανάκη τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό. Στην υγεία των κορόιδων. Εσείς οι κοινοί θνητοί, ΕΝΦΙΑ πληρώσατε;».

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα