ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 15/01/2021

➥ Τι ανακούφιση αλλά και τι χαρά! Οπως διαβάσαμε στο newsbreak.gr, επιστρέφει στα κοινοβουλευτικά έδρανα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής! Ορκίστηκε το πρωί της Τετάρτης βουλευτής στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά την πρόσφατη απόφαση του εκλογοδικείου για την επικράτησή του στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών στις εκλογές του Ιουλίου του ’19.

➥ Ηττημένος στην τιτανομαχία με τον Κουρουμπλή αλλά νικητής στις καρδιές μας είναι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

➥ Από τη μια είναι άφατη η θλίψη για το γεγονός ότι ο κολοσσός της σοβαρότητας και της ορθής πολιτικής σκέψης Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα λείψει από τη Βουλή. Από την άλλη, υπάρχει η παρηγοριά. Η Βουλή θα αδειάσει από Παπαχριστόπουλο, αλλά θα γεμίσει με Κουρουμπλή!

➥ Και σαν να μην έφτανε αυτή η -από μόνη της- χαρμόσυνη είδηση, το νέο γίνεται ολοένα και καλύτερο. Οπως διαβάσαμε στη σχετική είδηση, ο Κουρουμπλής μπορεί να έχασε για λίγο καιρό την έδρα, ωστόσο ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ το σύνολο των ΧΡΗΜΑΤΩΝ που ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ αν είχε εκλεγεί.

➥ Η είδηση έλεγε τα εξής: «Σημειωτέον, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που κέρδισε τελικώς την έδρα μετά το πολύμηνο θρίλερ, έχει δικαίωμα να λάβει αναδρομικά μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης για το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τον Ιούλιο του 2019».

➥ Μα αυτό δεν γλυκαίνει τις καρδιές όλων; Δεν βάραινε τον ξύπνιο και τον ύπνο των Ελλήνων η υποψία ότι ο Κουρουμπλής τόσο καιρό δεν λάμβανε βουλευτική… αποζημίωση;

➥ Για να προλάβουμε τυχόν απορίες και ανήσυχες σκέψεις: Όχι, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν θα υποχρεωθεί να επιστρέψει βουλευτικές αποζημιώσεις, παρότι δεν έπρεπε -σύμφωνα με το εκλογοδικείο- να είναι βουλευτής. Εκείνος τις προσέφερε τις υπηρεσίες του στο έθνος και η πατρίς και τον ευγνωμονεί και δεν του γυρεύει πίσω τα… μισθά του.

➥ Είδατε που όλα γίνονται; Για ενάμιση χρόνο είχαμε 300 βουλευτές και θα πληρώσουμε 301…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα