ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 22/11/2022

● Ολα τα κόμματα της Αριστεράς, της Προόδου, του Λένιν, του Στάλιν και του Μπέρια είναι πρόθυμα να κάνουν 500 διαδηλώσεις για κάποιον σκοπό. Αρκεί να μη βάλουν το χέρι στην τσέπη.

● Αυτό ισχύει και για την τραγωδία που ζει η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία υπέστη βίαιη έξωση από το σπίτι της χθες τα ξημερώματα στα Ιλίσια λόγω οφειλής σε πιστωτική κάρτα.

● Οπως συμβαίνει στις εξώσεις, πήγε στο σπίτι της οφειλέτριας η Αστυνομία μαζί με κλητήρα και κλειδαρά, έσπασε την πόρτα, μπούκαρε στο σπίτι και έκανε καταγραφή περιεχομένων. Στη συνέχεια πέταξαν έξω την Ιωάννα Κολοβού. Την άφησαν με λίγα ρούχα, τον υπολογιστή της, τις δύο γάτες της και τα προσωπικά της έγγραφα.

● Υπέρ της παρενέβησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη, του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης και του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, που βρέθηκαν στο σημείο. Η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού σταμάτησε προσωρινά και η μεταφορική έφυγε από το σπίτι έχοντας βγάλει μόνο μερικά έπιπλα.

● Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα θέαμα που προκαλεί φρίκη: Τη σπασμένη πόρτα του ιερότερου ασύλου που διαθέτει ο άνθρωπος, της οικίας του. Οι ανακοινώσεις των αριστερών κομμάτων υπέρ της κ. Κολοβού ήταν πολλές – και αυτό είναι, αναμφίβολα, καλό.

● Όμως, από τη «συνταγή» λείπει το βασικότερο: τα λεφτά. Η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού χάνει το σπίτι της για 15.000 ευρώ που χρωστάει σε κάρτα. Ο Βαρουφάκης, που είναι πλούσιος και η γυναίκα του σούπερ φορτώγκα βιομηχάνισσα, ο Κρίτων Αρσένης, που λαμβάνει βουλευτικό μισθό και επί πενταετία εισέπραττε μισθό ευρωβουλευτή, ο Χρήστος Κατσώτης από το ευκατάστατο κόμμα του λαού, το ΚΚΕ, δεν μπορούσαν να κάνουν έναν ρεφενέ για την Ιωάννα Κολοβού;

● Μόνο λογάκια περισσεύουν στην Αριστερά; Τα λεφτά τα κρατάει για τον εαυτό της;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα