Τα «Τρία Μπαμπαδάκια», ο Νίκος, ο Δημήτρης και ο Ηρακλής, πρωταγωνιστούν στη νέα οικογενειακή σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», που θα προβληθεί σύντομα στον Alpha.

Ο Νίκος, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Βαλάσογλου, είναι ένας τρυφερός οικογενειάρχης που έχει ερωτευτεί ξανά. Από τον πρώτο του γάμο με τη Βιργινία έχει αποκτήσει δύο κόρες, ενώ με τη νέα του σύντροφο, τη Στέλλα, προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Είναι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται να πει «όχι», καθώς δεν θέλει να στενοχωρεί κανέναν, γεγονός που τον οδηγεί συχνά στο να προσπαθεί να συμβιβάσει καταστάσεις που δεν συμβιβάζονται. Η κόρη του, η Σοφία, τον αποκαλεί χαϊδευτικά «Μπαμπά-τρέχα», αφού τρέχει συνεχώς για να είναι παρών και στις δύο οικογένειές του.

Ο Μιχάλης Βαλάσογλου μιλά για τον ρόλο του Νίκου και εξηγεί τι τον κέρδισε ώστε να πει το «ναι»: «Στον Νίκο είδα έναν πολύ γλυκό άνθρωπο και έναν εξαιρετικά στοργικό πατέρα, που γίνεται χίλια κομμάτια για όσους αγαπά και μετατρέπεται σε θηρίο αν κάποιος τους απειλήσει. Δεν είναι ιδιαίτερα καλός στις ερωτικές του σχέσεις, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή στα μάτια μου. Ο τρόπος που λειτουργεί μέσα στο χάος και την ακαταστασία συμπληρώνει έναν χαρακτήρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

Σε ερώτηση για τα κοινά και τις διαφορές του με τον ρόλο του, ο ηθοποιός απαντά: «Νομίζω πως έχω κι εγώ κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Με τον Νίκο μοιραζόμαστε την ίδια ανάγκη για φιλία και συντροφικότητα. Καταλαβαίνω επίσης ότι σε ορισμένα θέματα είναι πεισματάρης και αυτό συχνά του κοστίζει. Εκεί που διαφωνώ μαζί του είναι στην εμμονή του να θέλει να τους έχει όλους ευχαριστημένους – εγώ δεν θα το προσπαθούσα τόσο. Θαυμάζω, όμως, την τόλμη, την ειλικρίνεια και την ένταση με την οποία βιώνει τα συναισθήματά του, στοιχεία που δείχνουν απλότητα και ευθύτητα, σε αντίθεση με τον δικό μου πιο αναλυτικό τρόπο σκέψης».


