Αν περιμένεις να ενημερωθείς από πρωινάδικο, τότε θα περιμένεις να δεις ψάρια να βυζαίνουν τα μωρά τους
«Αυτά τα όμορφα θηλαστικά» είπε ο βοηθός Λιάγκα Τάσος Τεργιάκης (βλ. εικόνα), σχολιάζοντας γιομάτος αυτοπεποίθηση και οικολογική ευαισθησία ρεπορτάζ για επιθέσεις καρχαριών εναντίον ανθρώπων στη μακρινή Αυστραλία.
- Από τον Παναγιώτη Λιάκο
Εχοντας κάνει, όπως πάντα, ρεπορτάζ ανταποκρινόμενο στην ποιότητα του μεταδιδόμενου προγράμματος αλλά και πλήρως ευθυγραμμισμένο με την υπερχειλίζουσα, πρόδηλη ευφυΐα του, μας αιφνιδίασε όλους αναφέροντας ότι είναι «όμορφα θηλαστικά» οι καρχαρίες.
Οι ιχθυολόγοι, βέβαια, έχουν διαφορετική άποψη και κατατάσσουν τους καρχαρίες στα σελαχίμορφα ψάρια. Οι επιστήμονες έχουν την πλάνη ότι οι καρχαρίες γεννούν αβγά και είναι σίγουροι πως δεν θηλάζουν τα μικρά τους. Ωστόσο, από τη στιγμή που ένας δαιμόνιος δημοσιογράφος, όπως ο κ. Τεργιάκης, που εργάζεται στην έγκυρη λιάγκειο εκπομπή τούς αποκαλούν θηλαστικά, πρέπει να το δεχτούμε.
Μάλιστα, για να πειστούμε ακόμα περισσότερο, ζητήσαμε από την Τεχνητή Νοημοσύνη να μας φτιάξουν εικόνες με καρχαρίες που να παραπέμπουν σε θηλαστικά, που βυζαίνουν και νταχτιρντίζουν τα μπεμπουλίνια τους. Απολαύστε τις!

Από τη στήλη «Περι πωλητικης» της «δημοκρατίας»