Έγκυρες πηγές: Δημοσιογράφοι στρώνουν το χαλί για νέες διώξεις της Προανακριτικής

Θα ζήσουμε σε ενδιαφέροντες καιρούς. Ηλεκτρονικό μέσο, που απηχεί κυρίως τις απόψεις του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και των όπισθεν κρυπτόμενων αυτού, αποκάλυψε προχθές βράδυ -μέσα από υπαινιγμούς- ότι το κατηγορητήριο κατά Παπαγγελόπουλου θα διευρυνθεί και άλλο, και ότι σε αυτό θα προστεθούν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Θα τους πάνε κι αυτούς στο Ειδικό Δικαστήριο.

➥ Τα παιδιά που -δήθεν, αθώα- διαβάζουν τη γυάλινη σφαίρα κάθε βράδυ και προαναγγέλλουν εγκύρως αποκαλύψεις (που συνήθως επιβεβαιώνονται) χθες μας είπαν ότι η Δικαιοσύνη θα στείλει και άλλα στοιχεία στη Βουλή μετά τη διεύρυνση, ώστε να αποδειχθεί ότι στη συμμορία του παραδικαστικού μετέχει και ο Αλέξης Τσίπρας.

➥ Ο μαέστρος της τηλεοπτικής ορχήστρας έβαλε πρώτα τον νομικό να θεμελιώσει την πληροφορία και μετά έβαλε τον έχοντα άγνοια κινδύνου να πει τα ονόματα του Τσίπρα και του Παππά. Και στο τέλος -δήθεν, αθώα- το «μάζεψε», λέγοντας ότι εμείς δεν αναφερόμαστε σε ονόματα…

➥ Αν πράγματι υπάρχουν στοιχεία κατά Τσίπρα – Παππά για παραδικαστικό, συμφωνούμε και εμείς να σταλούν στη Βουλή. Άμεσα. Και να παραπεμφθούν, το δίχως άλλο. Συμφωνούμε. Αν όμως κάποιοι γνωρίζουν ότι θα σταλούν στοιχεία προτού το μάθει η… Δικαιοσύνη, τότε κάτι ανησυχητικό συμβαίνει. Μοιάζουν αυτοί με παραδικαστικό.

➥ Και, βεβαίως, δεν αναφερόμαστε στο μέσο που το μετέδωσε -οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν-, αλλά σε εκείνους που δεν κρατιούνται και τα διοχετεύουν στα ΜΜΕ. Τα βίντεο κρατούνται, πάντως.

➥ Α, παραλίγο να το ξεχάσω. Στο ίδιο ΜΜΕ διατυπώθηκε ο υπαινιγμός ότι θα οδηγηθούν Τσίπρας και Παππάς στο Ειδικό Δικαστήριο το φθινόπωρο για να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου από την οικονομία και τα εθνικά θέματα. Ο τελευταίος που έκανε κάτι τέτοιο με εξεταστικές κ.λπ. για να περισπάσει την προσοχή του λαού λέγεται Γεώργιος Παπανδρέου και ξέρουμε πού βρίσκεται σήμερα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα