«Ντόλτσε βίτα» στην Κέρκυρα για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη σύζυγό του

Στον δικό του κόσμο συνεχίζει να ζει -αλλά και να προκαλεί- ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ25 απολαμβάνει με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου τις χαρές που… απλόχερα του έχει δώσει η ζωή, ενώ ο ίδιος έκανε κατά την εξάμηνη παρουσία του στο υπουργείο Οικονομικών τη ζωή όλων των Ελλήνων πολύ πιο δύσκολη.

Με αφορμή την τριήμερη επίσκεψή του στην Κέρκυρα -επισήμως, για να συναντήσει κατοίκους του νησιού και να συμμετάσχει στις διαμαρτυρίες για θέματα περιβαλλοντικής φύσης- ο κ. Βαρουφάκης δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει και πάλι το κοινό αίσθημα. Ως άλλος… Λόρενς της Αραβίας, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σέλφι, στην οποία ο ίδιος και η σύζυγός του βρίσκονται μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο και ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, φορώντας και οι δύο μπαντάνες στο κεφάλι. «Και μετά την 3ήμερη επίσκεψη του #ΜέΡΑ25 στην Κέρκυρα ήρθε η ώρα της… επιστροφής!» είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, η οποία φαίνεται μάλιστα ότι άρεσε τόσο πολύ στον Βαρουφάκη, ώστε έκανε ακόμη και ο ίδιος «like»!

Μάλλον αυτό τον ενδιέφερε περισσότερο και όχι οι τουρκικές προκλήσεις με την Αγια-Σοφιά. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι το κόμμα του έβγαλε ανακοίνωση για την κίνηση Ερντογάν έπειτα από 24 και πλέον ώρες, και μάλιστα εντελώς χλιαρή, χωρίς επισημάνσεις τις οποίες θα περίμεναν οι Ελληνες πολίτες, ακόμα και οι ψηφοφόροι του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα