Σε μεθόδους παρακράτους παραπέμπει η διάρρηξη στην Ελένη Τουλουπάκη

Σε κοινούς κλέφτες αποδίδει η Ασφάλεια τη «στοχευμένη» εισβολή που έγινε στο διαμέρισμα της Ελένης Τουλουπάκη

Κι όμως! Σε δράστες του κοινού εγκλήματος (λέει ότι) αποδίδει η Ασφάλεια τη διάρρηξη στο διαμέρισμα της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη στην Ακρόπολη, που έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση, καθώς στο κτίριο στου Μακρυγιάννη έχουν παραβιαστεί συνολικά τρία διαμερίσματα. Κι όλα αυτά παρότι όλα τα στοιχεία δείχνουν ακριβώς το αντίθετο και παραπέμπουν σε λειτουργία παρακρατικών μηχανισμών! Οι δράστες έβαλαν στο μάτι μόνο τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, αγνοώντας άλλα αντικείμενα αξίας, αλλά κατά την Ασφάλεια είναι… κοινοί κλέφτες!

Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες παραβίασαν με ειδικό διαρρηκτικό εργαλείο τον ομφαλό της κλειδαριάς στην πόρτα εισόδου του διαμερίσματος της Ελένης Τουλουπάκη, χωρίς να αφήσουν εμφανή ίχνη.

Από το διαμέρισμα της δικαστικής λειτουργού άρπαξαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της. Ο χώρος της κατοικίας και ο χώρος του γραφείου της εισαγγελέως εμφάνιζαν εικόνες εκτεταμένης έρευνας και ήταν αναστατωμένοι, αλλά δεν προκύπτει κλοπή άλλου αντικειμένου αξίας, όπως άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ή κοσμήματα. Αυτό πάντως δεν προβλημάτισε τους αρμοδίους, που μάλλον προσπαθούν να κλείσουν άρον άρον την πολύ σοβαρή υπόθεση!

Η Ελένη Τουλουπάκη απουσίαζε το τελευταίο δεκαήμερο από το διαμέρισμά της για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στην Κρήτη, και δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς ο χρόνος της διάρρηξης, την οποία διαπίστωσε η οικιακή βοηθός το πρωί της Κυριακής, όταν πήγε να καθαρίσει το διαμέρισμα.

Περισσότερα στοιχεία πάντως θα προκύψουν όταν η κυρία Τουλουπάκη, που ήταν μία εκ των εισαγγελέων που είχαν αναλάβει τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, δει προσεκτικά το γραφείο της και τα έγγραφά της για να διαπιστώσει τι λείπει από αυτό. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση είναι σκοτεινή και παραπέμπει σε χώρες όπου δρουν περίεργα καθεστώτα ή ομάδες με ύποπτη αντιθεσμική λειτουργία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα