Αναγκάζουν τους γονείς να πάρουν κανονική άδεια 1ης Ιανουαρίου!

Τον απόλυτο παραλογισμό στο υπουργείο Εργασίας καταδεικνύει εγκύκλιος για τις άδειες ειδικού σκοπού.

Ενώ για το διάστημα από σήμερα Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 δίνεται η δυνατότητα σε γονείς να λάβουν τις άδειες ειδικού σκοπού, για το αντίστοιχο διάστημα από την 1η έως την 7η Ιανουαρίου 2021 οι εργαζόμενοι γονείς θα πρέπει να χάσουν μέρος της ετήσιας κανονικής άδειας του νέου έτους!

Η εγκύκλιος

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, δίνεται κατ’ εξαίρεση το δικαίωμα να λάβουν εργαζόμενοι γονείς άδεια ειδικού σκοπού και για τις ημέρες κατά τις οποίες δεν θα γίνεται μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης, και εφόσον οι εργαζόμενοι αποδείξουν ότι δεν είναι δυνατή η φροντίδα των παιδιών από τον άλλον γονέα, μόνο όμως για την τελευταία εβδομάδα του 2020. Ο λόγος είναι προφανής: Να μην έρθουν σε επαφή τα παιδιά με τους γηραιότερους.

Αυτό που είναι πέρα από κάθε λογική είναι το γεγονός ότι το υπουργείο υποχρεώνει τους εργαζομένους από την 1η Ιανουαρίου να πάρουν, για τους ίδιους ακριβώς λόγους, την κανονική ετήσια άδειά τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα