Φώφη Γεννηματά: Δεν «έφαγα» κανέναν Λοβέρδο!

Τι είπε για τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, που μάταια προσπαθεί να χωνέψει το «χαστούκι»

Αποστάσεις από τον… φόνο επιχείρησε να πάρει η Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν «έφαγε» τον Ανδρέα Λοβέρδο, απομακρύνοντάς τον κακήν κακώς από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, με τον ίδιο, από την άλλη, να προσπαθεί ακόμη -μάταια- να χωνέψει το εσωκομματικό «χαστούκι», προειδοποιώντας πως το Κίνημα Αλλαγής, αν δεν μεγαλώσει, θα γίνει Ποτάμι!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Φώφη Γεννηματά κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την καρατόμηση του τέως πλέον κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, λέγοντας πως «δεν “έφαγα” κανέναν Λοβέρδο», συμπληρώνοντας πως «5,5 χρόνια ήταν αρκετά ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος».

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. προσπάθησε μάλιστα να αποδώσει την απομάκρυνσή του στην ανάγκη αξιοποίησης όλων των στελεχών του κόμματος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως οι Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο την αντιπολιτευτική γραμμή της Χαριλάου Τρικούπη.

Όταν δε ρωτήθηκε για το εάν έλαβε αυτή την απόφαση επειδή είδε τον Ανδρέα Λοβέρδο ως πιθανό αντίπαλο, που φιλοδοξεί να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, υποστήριξε: «Ποτέ δεν λειτούργησα με τέτοια μέτρα και σταθμά μικρότητας».

Ο αποπεμφθείς κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος πάντως σε ακόμη μία συνέντευξή του -μία από τις πολλές των τελευταίων 24ώρων-, όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, δήλωσε «πολιτικά δραστήριος», πρόσθεσε όμως πως «η ώρα για την υποψηφιότητα δεν είναι τώρα», αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο να απαντήσει επί της ουσίας.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η προειδοποίηση που απηύθυνε o Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας πως «αν το τρίτο κόμμα δεν μεγαλώσει, θα έχει την τύχη του Ποταμιού και θα γίνει έρμαιο του πού θα πάει».

Στο μεταξύ «ευγενικές» αιχμές προς την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη άφησε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας πως ναι μεν η πρόεδρος έχει τη δυνατότητα να διορίζει τον εκάστοτε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, συμπληρώνοντας ωστόσο με νόημα πως «δεν βλέπω τον λόγο όταν ένας αντίπαλος χώρος, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, βυθίζεται στην εσωστρέφεια να στρέφουμε τον προβολέα της δημοσιότητας προς τη δική μας πλευρά».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα