Δεν άρχισε καλά η Προανακριτική! Υβριστικές εκφράσεις του Τόμπρα

Αδιανόητες, υβριστικές εκφράσεις ακούστηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής από τον μάρτυρα Κυριάκο Τόμπρα, του οποίου οι ισχυρισμοί, αν και επιβεβαιώνουν πλήρως το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει το λεγόμενο «ΣΥΡΙΖΑ Channel», σε καμία περίπτωση δεν πιστοποιούν την ύπαρξη σκανδάλου.

Η κατάθεση του μάρτυρα στην προκαταρκτική στιγματίστηκε όχι μόνο από τις προσβλητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε, αλλά και από τις καταγγελίες του σχετικά με το περιβόητο «White House», το οποίο ταύτισε με το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έκανε λόγο για καθημερινή επαφή του Χρήστου Καλογρίτσα και της οικογένειας Χούρι με το Μαξίμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, ο συνεργάτης του μεγαλοεργολάβου δήλωσε αυτήκοος μάρτυρας μέσω…. τηλεφώνου σε συνάντηση Παππά – Καλογρίτσα – Χούρι στο Μαξίμου λίγες ημέρες πριν από τον διαγωνισμό για τις άδειες, το καλοκαίρι του 2016. Οπως κατέθεσε, για μια συνάντηση στην οποία, ωστόσο, δεν ήταν παρών, στη συνάντηση των τριών οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες για την προσπάθεια απόκτησης καναλιού φιλικού προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επινοήθηκε η ιδέα της υπεργολαβίας Καλογρίτσα.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως όταν ο μάρτυρας ρωτήθηκε ποιος είναι ο «White House», απάντησε «αν πω ονόματα, κινδυνεύω. Δεν είδατε τι έπαθε ο Καραϊβάζ;». Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες διατείνονται ότι ο μάρτυρας αποδόμησε τις καταγγελίες Καλογρίτσα, όταν ο «γαλάζιος» πρόεδρος της προανακριτικής Σταύρος Κελέτσης ρώτησε τον μάρτυρα τι εννοεί ο κ. Καλογρίτσας όταν έλεγε ότι έχει εντολή από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, ο Κυριάκος Τόμπρας απάντησε: «Τα αρχ%δια του Καράμπελα».

Μάλιστα, ο μάρτυρας φέρεται ότι κατέθεσε πως οι Χούρι τού μετέφεραν πως ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης τούς είπε «να πάει να γ%μηθεί ο Καλογρίτσας, να βάλει λεφτά από την τσέπη του». Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πάντως, υποστηρίζουν πως ο μάρτυρας παραδέχθηκε ότι ο ίδιος διαμεσολάβησε προκειμένου να έρθει σε επαφή ο Καλογρίτσας με τους Χούρι και πως στην ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχουν τα ονόματα των κυρίων Παππά και Τσίπρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα