Η αλήθεια για τη νέα επίθεση κατά του Ισραήλ

To Ισραήλ φλέγεται. Και πάλι. Ίσως αρκετά ΜΜΕ παγκοσμίως με «λίμπεραλ» ατζέντα να μη μεταδίδουν ολόκληρη την εικόνα της σύγκρουσης ή ακόμα και να τάσσονται μονόπλευρα υπέρ της ισλαμικής ψευδοπαλαιστινιακής τρομοκρατίας, όμως αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει κανέναν σκεπτόμενο και πατριώτη πολίτη της Δύσης και της Ελλάδας να ψάξει και να βρει την αλήθεια.

  • Από τον Ραβίνο Μορντεχάι Φριζή*

Ας αφήσουμε, λοιπόν, στην άκρη τις διάφορες γελοίες ψευδοδικαιολογίες και αφορμές των τρομοκρατών και ας παραθέσουμε τα γεγονότα ως έχουν.

Η τελευταία σύρραξη στο Ισραήλ δεν άρχισε ούτε καν την Ημέρα της Ιερουσαλήμ, κατά την οποία το εβραϊκό κράτος γιορτάζει ετήσια την απελευθέρωση ολόκληρης της ισραηλινής πρωτεύουσας στον θαυμαστό πόλεμο των Εξι Ημερών, το 1967, ούτε εξαιτίας των ταραχών που προκαλούν Αραβες και αναρχικοί στη συνοικία Σιμών Α’Τσαντίκ στην Ιερουσαλήμ εναντίον των Εβραίων κατοίκων της.

Το νέο κύμα της σύγκρουσης άρχισε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, κατά την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, όταν Αραβες τραμπούκοι άρχισαν ένα εκτεταμένο κύμα αντισημιτικών επιθέσεων εναντίον Εβραίων Ισραηλινών πολιτών ιδίως στην Ιερουσαλήμ, στην πόλη της Γιάφα και αλλού. Βέβαια, τότε η πλειονότητα των ΜΜΕ παγκοσμίως σώπαινε περιέργως.

Ο βασικός λόγος γι’ αυτό το νέο κύμα τρομοκρατίας κατά πάσα πιθανότητα είναι η πολιτική αστάθεια στην οποία βρίσκεται το Ισραήλ εδώ και δύο χρόνια. Μια αστάθεια που συνεχίζει να υφίσταται και που ίσως οδηγήσει το Ισραήλ σύντομα σε πέμπτες εκλογές.

Μια αστάθεια που οδήγησε και τα δύο ισραηλινά πολιτικά αντίπαλα στρατόπεδα -της Αριστεράς και της Κεντροδεξιάς- να τρέχουν πίσω από τα ισλαμικά αραβικά αντισιωνιστικά και φιλοτρομοκρατικά κόμματα του ισραηλινού Κοινοβουλίου, για να δεχτούν την άμεση ή την έμμεση υποστήριξή τους για δημιουργία ισραηλινής κυβέρνησης. Αυτό ενίσχυσε στο έπακρο το αραβικό ισλαμικό θράσος.

Δυστυχώς, το Ισραήλ δεν έβαλε φραγμό σε εκείνες τις αντισημιτικές επιθέσεις και τα λιντσαρίσματα του αραβικού όχλου εις βάρος απλών Εβραίων πολιτών. Και οι επιθέσεις και οι τραμπουκισμοί σύντομα κατέληξαν σε ανοιχτή αραβική τρομοκρατία. Πριν από δύο εβδομάδες, την Κυριακή, δολοφονήθηκε από Αραβα τρομοκράτη ο 19χρονος Εβραίος Ισραηλινός Γεουντά Γκεούτα στη Σαμάρεια. Και πάλι τότε τα ΜΜΕ παγκοσμίως έκαναν, όπως συνήθως, τις πάπιες.

Ήταν θέμα χρόνου πια στον χορό να μπει και η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς, με τις πλάτες, βεβαίως, της Τουρκίας του Ερντογάν και του Ιράν. Έτσι, κατά την Ημέρα της Ιερουσαλήμ, τη Δευτέρα, 100 και πλέον πύραυλοι από το Χαμαστάν της Γάζας πλήττουν σχεδόν το μισό Ισραήλ. Η Ιερουσαλήμ, πρωτεύουσα του Ισραήλ, αλλά και οι ισραηλινές πόλεις Ασκελών, Σντερότ, Οφακίμ, Ρεχόβοτ βρίσκονται κάτω από ένα «μπαράζ» πυραύλων της Χαμάς. Ταυτόχρονα, πλήθος Ισραηλινών Αράβων προκαλεί βίαιες ταραχές στην Ιερουσαλήμ, με επίκεντρο το Όρος του Οίκου, αλλά και στις ισραηλινές πόλεις Λοντ, Γιάφα, Χάιφα, Ράμλε. Ιδίως στην πόλη Λοντ ο αραβικός όχλος επιτέθηκε και πυρπόλησε Συναγωγή.

Και, ναι, ας είμαστε αληθινοί, αφήνοντας στην άκρη όλες τις «λίμπεραλ» ατζέντες της ισλαμολαγνικής εθνομηδενιστικής Αριστεράς παντού (ακόμα και μέσα στο Ισραήλ). Ο αληθινός λόγος της σύγκρουσης δεν είναι απλώς εθνικός, εδαφικός ή ταξικός, κοινωνικός και οικονομικός. Ο πραγματικός λόγος είναι ένας: Πρόκειται για ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ πόλεμο.

Έναν θρησκευτικό πόλεμο που έχει κηρύξει το φανατικό, επεκτατικό Ισλάμ εναντίον του Εβραϊσμού, εναντίον του εβραϊκού λαού και του εβραϊκού κράτους, όπως ακριβώς έχει κηρύξει τον ίδιο ανίερο πόλεμο εναντίον των χριστιανικών λαών της Δύσης. Το ισλαμικό μαχαίρι της «τζιχάντ εναντίον των απίστων» δεν ξεχωρίζει τους λαιμούς των θυμάτων του, αν είναι εβραϊκοί, χριστιανικοί, ελληνικοί, ισραηλινοί, αμερικανικοί, γαλλικοί κ.λπ. Το φανατικό Ισλάμ, είτε αυτό είναι σουνιτικό είτε σιιτικό ή αραβικό, τουρκικό, ιρανικό, δεν θα ησυχάσει ώσπου να εξαλείψει κάθε άλλο έθνος και θρησκεία που δεν γονατίζουν μπροστά στην ισλαμική του ημισέληνο. Γι’ αυτό τον λόγο, όσο και αν συρρικνωθεί και να υποχωρήσει κι άλλο το Ισραήλ, ποτέ δεν θα σταματήσουν να το πολεμούν. Όσο και αν υποχωρήσει η Ελλάδα μπροστά στην Τουρκία, ποτέ δεν θα σταματήσει ο «σουλτάνος» να την πολεμά. Μόνο και μόνο η ύπαρξη ενός εβραϊ-κού κράτους και ελληνορθόδοξων χριστιανικών κρατών, σαν την Ελλάδα και την Κύπρο, στην περιοχή θα στέκεται στον λαιμό κάθε φανατικού ισλαμιστή και κάθε αριστερού ισλαμολάγνου.

Και γι’ αυτό τα έθνη μας, το ελληνικό και το εβραϊκό / ισραηλινό, ενωμένα πρέπει να σηκώσουν αγέρωχα, υπερήφανα και δυναμικά το ανάστημά τους σε κάθε Ερντογάν, σε κάθε Χαμάς ή Ιράν, με πίστη στα δίκαια, τα ιερά και τα όσιά μας.

*Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος του Λικούντ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα