Eπανεμφάνιση Πελώνη με προσβολές κατά των πληγέντων

Ενας ένας υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη άρχισαν να βγαίνουν από λαγούμια όπου ήταν κρυμμένοι από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν οι καταστροφικές πυρκαγιές και να πιάνουν στασίδι στα τηλεπαράθυρα, προκαλώντας οι περισσότεροι με όσα λένε.

Σαν την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, που, ενώ ήταν εξαφανισμένη για 20 ημέρες, βάζοντας «μαύρο» στην ενημέρωση του κόσμου, βγήκε χθες και με προκλητικό τρόπο όχι μόνο υπεραμύνθηκε όλων των ενεργειών της κυβέρνησης, αλλά κούνησε το δάχτυλο στους πληγέντες, που διαμαρτύρονταν επειδή δεν υπήρχαν εναέρια μέσα πυρόσβεσης, λέγοντας ότι είναι εύκολο να μιλάνε όσοι είναι έξω από τον χορό. Η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στον Σκάι, ανέφερε ότι δεν πετούν όλα μαζί και σε συνθήκες πυκνού καπνού, και σημείωσε ότι «είναι πολύ εύκολο να κρίνει κάποιος απέξω».

Μόνο που η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεχνά ότι οι ίδιοι οι πληγέντες διαμαρτύρονταν για τα εναέρια μέσα, όταν έβλεπαν να καίγονται τα σπίτια τους, οι περιουσίες τους, τα δάση της περιοχής τους, και όχι όποιος κι όποιος που είναι «απέξω». Η ίδια είναι «απέξω» και μιλά εκ του ασφαλούς.

Πέρα από τη θρασύτητά της, μάλλον έβγαλε και μια είδηση ως προς το ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο, αν το πληρώσει τελικά κανείς. Κάλυψε πλήρως τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. «Εχει υπερβάλει εαυτόν» επεσήμανε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο ίδιος, ότι η παραίτησή του βρίσκεται στο συρτάρι του πρωθυπουργού. Η κυρία Πελώνη τόνισε ακόμα ότι η κυβέρνηση προχωρά τις διαδικασίες για τις αποζημιώσεις όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές, υπογράμμισε ότι προτεραιότητα έχει πάντα η ανθρώπινη ζωή και παράλληλα είπε ότι τα κυβερνητικά στελέχη αναγνωρίζουν τον πόνο των ανθρώπων που έχουν χάσει την περιουσία τους και δεν είναι ικανοποιημένα για ό,τι έγινε. Αλίμονο – τι λέει τώρα!

Σημείωσε επίσης ότι το στοίχημα από εδώ και πέρα είναι «να προχωρήσουμε γρήγορα στον χειρισμό της κρίσης, και γι’ αυτό τα υπουργεία δούλευαν όλες αυτές τις μέρες για να προχωρήσουμε τάχιστα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα