Άφρισε ο Πολάκης με το άρθρο του Κούλογλου

Δεν αντέχουν ούτε ώρα χωρίς να τσακωθούν οι συριζαίοι: «Αν εσύ είδες ισοπαλία στη ΔΕΘ, χρειάζεσαι γυαλιά»!

Στον απόηχο των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, που προκάλεσαν αισθητή αμηχανία σε κομματικά στελέχη και μέλη, στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν τα όργανα. Με ύφος που δεν παραπέμπει σε συντρόφους του ίδιου κόμματος, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν φημίζεται για τις κομψές του διατυπώσεις, υποδεικνύει στον Στέλιο Κούλογλου ότι είναι ώρα να εγκαταλείψει την πολιτική και να επιστρέψει στη δημοσιογραφία.

Πιο κομψή, αλλά εξίσου αιχμηρή κατά του Στέλιου Κούλογλου και η επίθεση του επίσης ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη.

Αφορμή στάθηκε η κριτική που διατύπωσε ο ευρωβουλευτής για την εμφάνιση Τσίπρα σε άρθρο του, με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα». Ο Στ. Κούλογλου υποστηρίζει ότι η «μάχη Μητσοτάκη – Τσίπρα στη ΔΕΘ κράτησε μία εβδομάδα, αλλά δεν έβγαλε νικητή».

Όπως αναφέρει, «παρά τις προσδοκίες του, ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι πυρκαγιές και το φιάσκο του ανασχηματισμού». Την ίδια στιγμή, όπως παρατηρεί επικριτικά, «ούτε ο Α. Τσίπρας μπορεί να θεωρήσει τη ΔΕΘ ως αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί».

Σύμφωνα με τον Στ. Κούλογλου, οι προτάσεις Τσίπρα αφορούν κρίσιμα ζητήματα και κινούνται σε σωστή κατεύθυνση, αλλά, όμως, «έμοιαζαν αποσπασματικές και δεν έγιναν αντιληπτές ως ένα συνολικό σχέδιο και μια πειστική πρόταση αλλαγής». Πρόσθεσε, δε, αιχμηρά ότι η συνέντευξη Τύπου του προέδρου «μολονότι διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες, δεν έβγαλε καμία είδηση», ειδικά στο θέμα της «προοδευτικής διακυβέρνησης» και στο «πρόσωπο του πρωθυπουργού».

Η οργή Πολάκη δεν άργησε να εκδηλωθεί. «Αν εσύ είδες “ισοπαλία” στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά» σχολιάζει και προσθέτει: «Ακου, Στέλιο Κούλογλου, ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακριά και απέναντι από το φαγοπότι της διαπλοκής και τον Μεσαίωνα που φτιάχνει το μητσοτακέικο». Εξίσου επιθετικά συμπληρώνει: «Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό “εκ προσωπικοτήτων”, που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα, είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα