Επίσκεψη του Ακολούθου Άμυνας της Αιγύπτου στην Intracom Defense

Ο Ακόλουθος Άμυνας της Αιγύπτου στην Ελλάδα, Συνταγματάρχης Ayman Alian, συνοδευόμενος από τον βοηθό Ακολούθου Άμυνας Πλωτάρχη Mohamed Amir, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE), όπου τους υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, με ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες τεχνολογίες της IDE και στο πλαίσιο της άριστης σχέσης των δύο χωρών συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με αμυντικές βιομηχανίες της Αιγύπτου. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα προϊόντα και τις βιομηχανικές δυνατότητες της εταιρείας, καθώς και για την διαχρονική επιτυχή πορεία των εξαγωγών της τόσο προς κορυφαίες διεθνείς αμυντικές βιομηχανίες όσο και προς τελικούς χρήστες υψηλών απαιτήσεων.

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα