Γεωργιάδης, ο παπαράτσι του Κουρτάκη στη Βουλή

Ως βαποράκι του Γιάννη Κουρτάκη ενήργησε -για πολλοστή φορά– ο Αδωνις Γεωργιάδης. Την ώρα που η συνεδρίαση της Ολομέλειας είχε διακοπεί, μετά το πρωτοφανές κλείσιμο του μικροφώνου του Παύλου Πολάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης, που καθόταν στα υπουργικά έδρανα, τραβούσε βίντεο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αρνιόταν να κατέβει από το βήμα και τα έστειλε στον εκδότη, ο οποίος, με τη σειρά του, τα ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Γιάννης Κουρτάκης, μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με το σχόλιο «για πόσο ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας θα ανέχεται τον ευτελισμό του Κοινοβουλίου από τον Πολάκη; Δείτε και θαυμάστε τον πολιτικό πολιτισμό της Αριστεράς. Τρίζουν τα κόκαλα του Κύρκου». Ακόμη πιο προκλητική από την ίδια την πράξη του υπουργού ήταν η δικαιολογία που προέβαλε χθες το μεσημέρι από το βήμα.

Οταν δέχθηκε κριτική, μεταξύ άλλων, από τον Γιάννη Ραγκούση, ο υπουργός έκανε πως δεν ήξερε πώς διοχετεύτηκαν τα επίμαχα βίντεο, παριστάνοντας την αθώα περιστερά. «Εγώ δεν διέρρευσα το βίντεο στους δημοσιογράφους. Τράβηξα το βίντεο και το έστειλα σε αρκετούς φίλους μου. Ποιος το έδωσε στους δημοσιογράφους δεν γνωρίζω» ισχυρίστηκε δίχως ίχνος ντροπής ο υπουργός, παίζοντας με τη νοημοσύνη μας.

Επιπλέον, κάνοντας αναφορά και σε άλλους βουλευτές που τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες, ανέφερε προκλητικά: «Λοιπόν, και τι έγινε; Η συνεδρίαση είχε διακοπεί και δεν υπάρχει κανένα άρθρο στον Κανονισμό που να το απαγορεύει». «Αρα, άλλη μία υποκρισία σας», όπως είπε, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα