Απασφάλισε ο Μπογδάνος! «Κάρφωσε» τον Γεραπετρίτη

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κόβει κάθε «γέφυρα» με τη Νέα Δημοκρατία

Πονοκέφαλο προκαλεί στην κυβέρνηση η «ολική επαναφορά» που φαίνεται ότι επιχειρεί στα ΜΜΕ ο -ανεξάρτητος πλέον- βουλευτής της Α΄ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος φαίνεται όχι μόνο να «καίει» όποιες εναπομείνασες γέφυρες επιστροφής στη Ν.Δ., αλλά ταυτόχρονα εκθέτει τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη, στο Kontra TV, σχετικά με την παρουσία του σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αττικής, για την οποία δέχθηκε τα πυρά τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκάλεσε έντονη συζήτηση, καθώς σε αυτήν αποκάλυψε ότι είχε «λάβει το Ο.Κ.» για αυτήν από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπογράμμισε ότι, πριν από τη συγκέντρωση, πήγε στο γραφείο του υπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου για να του πει: «Πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του Λαθρομεταναστευτικού, τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τι θα κάνουμε;» «Κωνσταντίνε, ναι, κατέβα. Πρέπει να υπάρχει και άνθρωπος της κυβερνητικής πλειοψηφίας» ήταν η απάντηση του κ. Γεραπετρίτη, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μπογδάνος. Μάλιστα, σε διευκρινιστική ερώτηση που του έγινε για το αν ο κ. Γεραπετρίτης τού έδωσε τη συγκατάθεση να παρευρεθεί στη συγκέντρωση, παρά τη συμμετοχή χρυσαυγιτών, απάντησε ότι ο δεύτερος του είπε να πάει «εκεί ακριβώς, επειδή μπορεί να είναι και τα άκρα, και δεν πρέπει οι πολίτες να είναι απροστάτευτοι και μόνοι».

Το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν καλύφθηκε πολιτικά από το κόμμα του έναντι των επιθέσεων της Αριστεράς για εκείνο το περιστατικό, αλλά και το ότι σε δεύτερο χρόνο δέχθηκε «κίτρινη κάρτα», ασχολούμενος ξανά με το Μεταναστευτικό στην περιφέρειά του, ερμηνεύεται από κάποιους ως δείγμα πολιτικής δειλίας, η οποία αποκαλύπτεται τώρα. Ενώ κανείς δεν ξέρει αν ο βουλευτής, εμμένοντας στο επόμενο διάστημα στη «σκληρή γραμμή» κατά της Ν.Δ., θα προχωρήσει και σε άλλου τέτοιου είδους αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο κυβερνητικών προσωπικοτήτων.

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς σχετικά, ισχυρίσθηκε πως «δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό» και συμπλήρωσε ότι «από το Σύνταγμα, οι βουλευτές είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι να αποφασίζουν πού πάνε, τι λένε και τι κάνουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα