Ντόρα και Βενιζέλος παρέα για ψαράκι δίπλα στο κύμα!

Οι στυλοβάτες της ελληνοτουρκικής προσέγγισης μες στην καλή χαρά

Τα αηδόνια ξανάσμιξαν και δεν ντρέπονται καθόλου να το δείχνουν. Σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μαράθι Χανίων η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρέα με τον «γαλάζιο» βουλευτή Δημήτρη Καιρίδη γευμάτισαν χθες εν στενώ. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, οι διαθέσεις των δύο εκ των στυλοβατών της ελληνοτουρκικής προσέγγισης αναλόγως χαλαρές και η παραλία ήταν γεμάτη με λουομένους.

Όλα αυτά λίγες ώρες προτού αρχίσει, στην πόλη των Χανίων, η συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, με τη συμμετοχή του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Tiny Kox και αρκετών προέδρων εθνικών Κοινοβουλίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περισσότεροι από 100 ευρωβουλευτές και κορυφαίοι αξιωματούχοι κατέφθασαν στα Χανιά για τις εργασίες της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στο τραπέζι που παρέθεσε η Ντόρα -χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος το πλήρωσε…-, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, παρευρέθηκαν ζώντας στιγμές χαλάρωσης ο Μάκης Προβατάς, που δηλώνει δημοσιογράφος – συγγραφέας, καθώς και συνεργάτες της Ντόρας και του Ευάγγελου, ο οποίος είναι καλεσμένος της πολιτικής επιτροπής.

Όλα αυτά τα συγκλονιστικά συνέβησαν προτού τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ξεναγηθούν χθες το απόγευμα στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων. Εκεί που, όπως έγραψε η «δημοκρατία», υπάρχει ειδική πτέρυγα των Κωνσταντίνου – Μαρίκας και Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία παραχωρήθηκε η οικογενειακή συλλογή, όταν δημοσιοποιήθηκε και έλαβε το θέμα πανελλήνιες διαστάσεις, επειδή περιελάμβανε κλεμμένα αντικείμενα αμύθητης ιστορικής αξίας από λαθρανασκαφές.

Η επίσκεψη των μελών του Συμβουλίου στα Χανιά είχε προγραμματιστεί κατά την ελληνική προεδρία του Συμβουλίου, αλλά δεν είχε καταστεί εφικτή λόγω των απαγορεύσεων της πανδημίας. Για να δικαιολογήσουν τους λόγους της ανάπαυλας από τη… σκληρή δουλειά τους, τα μέλη δηλώνουν στα σοβαρά ότι η νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη, η διεθνής συνεργασία, η ασφάλεια στην ανατολική Μεσόγειο και η ευρωπαϊκή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων είναι μερικά μόνο από τα κρίσιμα ζητήματα που θα απασχολήσουν την Επιτροπή. Δέσαμε…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα