Ημερίδα αποστράτων για τις «Πρέσπες»: Ξεσπάθωσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το σερί των παραβιάσεων της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους Σκοπιανούς, ο αλυτρωτισμός που απροκάλυπτα συνεχίζει να καλλιεργείται στη γειτονική χώρα, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους η χώρα μας θα μπορούσε να καταγγείλει και να απεμπλακεί από την «κατάπτυστη συμφωνία», όπως χαρακτηρίστηκε από τους ομιλητές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ;Eνωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο Βελλίδειο.

Σύμφωνα με τους παρισταμένους στην κατάμεστη αίθουσα του Βελλιδείου, την παράσταση έκλεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία κατά γενική ομολογία «τα έδωσε όλα», χαρακτηρίζοντας προδοτική τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας κατήγγειλε την «έξαλλη αντίδραση» του ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την εκδήλωση, αλλά και την «ένοχη σιωπή» της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης, αναρωτώμενη πότε έχει επιβληθεί λογοκρισία στην Ελλάδα αλλά και αν έχει το δικαίωμα ο υπουργός Αμυνας να ελέγχει τι λένε οι απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού.

Υποχείριο

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε ότι η ίδια ήταν πάντοτε όχι απλά κατά της συμφωνίας, αλλά ακόμη και εναντίον των διαπραγματεύσεων, τονίζοντας ότι υπήρχε εμπλοκή δυνάμεων που καταστούσε υποχείριο την τότε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη και αυτεξούσια. Ταυτόχρονα κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι έχει υιοθετήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως θέλει να επιβάλει «σιωπητήριο».

Νωρίτερα, ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είχε τεκμηριώσει το πλήθος των παραβιάσεων από πλευράς Σκοπίων, ενώ ο Γιώργος Τατσιός κατέγραψε με εμβρίθεια το αλυτρωτικό πνεύμα που διαπνέει την πολιτική σκηνή των Σκοπίων, υπογραμμίζοντας ότι, ακόμη και αν για κάποιον λόγο αύριο καταρρεύσει το κράτος των Σκοπίων, η ανά τον κόσμο διασπορά του θα μπορεί να χρησιμοποιεί την εθνικότητα του «Μακεδόνα».

Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Σπύρος Κουτρής από την πλευρά του αναφέρθηκε στον πόλεμο τον οποίο δέχθηκε προκειμένου αυτή η εκδήλωση να μην πραγματοποιηθεί, αποκρούοντας το ένα μετά το άλλο τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη γνωστή ανοιχτή επιστολή κατά της εκδήλωσης.

Ο κ. Κουτρής τόνισε σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών ότι «το κακό έχει γίνει, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εξαπλωθεί». Την εκδήλωση συντόνισε ο Στέργιος Καλόγηρος του Βεργίνα TV.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα