Δένδιας: Τετ α τετ με τους «προθύμους» του ΕΛΙΑΜΕΠ!

Συνάντηση με το ΕΛΙΑΜΕΠ, το «φυτώριο» των λογής λογής θεωριών αναθεωρητισμού της ελληνικής Ιστορίας και των εθνικών μας θεμάτων, είχε ο Νίκος Δένδιας, εκτιμώντας προφανώς πως οι πλέον εθνομηδενιστές θα έπρεπε να έχουν λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Ο υπουργός Εξωτερικών έσπευσε μάλιστα να ενημερώσει τον λαό για την απαράδεκτη και σε κάθε περίπτωση άκρως αντιθεσμική συνάντησή του με τους εκπροσώπους του γνωστού ιδρύματος, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Για ποιον λόγο ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας και η κυβέρνηση συνολικά συνομιλούν με το ΕΛΙΑΜΕΠ, ιδίως εν μέσω τουρκικού παροξυσμού, εφόσον οι θέσεις του ιδρύματος υπέρ της υποτέλειας, του δήθεν συμβιβασμού και της συνθηκολόγησης είναι γνωστές τοις πάσι;

Αντί να βάλουν «φρένο» σε αυτές τις επικίνδυνες για τα εθνικά μας συμφέροντα απόψεις, τους δίνουν διαρκώς βήμα. Τι μήνυμα στέλνουν, άραγε, αυτές οι συναντήσεις στην Αγκυρα;

Ίσως θα έπρεπε να το σκεφτεί αυτό η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, προτού φωτογραφηθεί περιχαρής στα κοινωνικά δίκτυα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα