Σύσφιξη σχέσεων για Μητσοτάκη και Σαμαρά σε «μυστικό δείπνο»

Δεν υπήρχε περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς να πάει την κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι τέλους.

Ο άνθρωπος που έκανε πολιτική καριέρα στο όνομα της Μακεδονίας μας και στο τέλος κατάπιε αμάσητη την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις ομιλίες του στη Βουλή, είναι δυνατόν να μην τα έβρισκε με τον σημερινό πρωθυπουργό λίγο πριν από τις εκλογές; Και τα ανταλλάγματα θα φανούν αργά ή γρήγορα, αφού καιρό τώρα στα δύσκολα στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Ο Κ. Μητσοτάκης τον στήριξε στο σκάνδαλο της Novartis και τώρα ο Αντ. Σαμαράς σπεύδει να τον στηρίξει εν μέσω του ορυμαγδού των σκανδάλων που πλήττουν τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», οι σχέσεις των δύο ανδρών το τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πρόσφατα υπήρξε κι ένα «μυστικό δείπνο» μεταξύ τους. «Ετσι εξηγείται το γεγονός», γράφει η εφημερίδα, «που το τελευταίο διάστημα ο Αντ. Σαμαράς σε όλες του τις επαφές, όταν αναφέρεται στην κυβέρνηση, μιλάει υποστηρικτικά, καθώς, παρά τα λάθη που επισημαίνει και τα οποία τα είπε και πρόσφατα δημόσια στην ομιλία του στο ίδρυμα, πάντα καταλήγει πως δεν πρέπει να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξη πρέπει να μείνει ενωμένη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα