Νέα βόμβα για Νικολάου! Αγόρασε βίλα στο Ψυχικό

Ο Πολάκης έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα έγγραφα αγοράς πολυτελούς κατοικίας από την πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Ο Παύλος Πολάκης, που βρίσκεται με το ένα πόδι εντός και με το άλλο εκτός ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα έγγραφα αγοράς υπερπολυτελούς κατοικίας στο Ψυχικό από την πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτή με τη Ν.Δ. στην Εύβοια Σοφία Νικολάου.

Ο Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook μεταξύ άλλων αναφέρει: «Τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π. από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551 τ.μ. με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ. (!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000 ευρώ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ! Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000 €/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Π. Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.)!

Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματέως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!» Η Σοφία Νικολάου έδωσε την απάντησή της, επίσης μέσω facebook: «Το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος. Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι, επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετά από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.

Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο, το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια. Ολα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα “πόθεν έσχες” που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά». Το θέμα δεν έμεινε εκεί, καθώς, παρά το γεγονός ότι ο Πολάκης αντικαταστάθηκε από τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο αντικαταστάτης του Γιάννης Ραγκούσης, σε μια προσπάθεια ίσως να δείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να ψάχνει τα σκάνδαλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, παρά την αποπομπή Πολάκη, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

Από την πλευρά της, η Ν.Δ. με ανακοίνωση της κατηγορεί τον Πολάκη για φασιστικές μεθόδους, επειδή αποκάλυψε δημοσίως τη διεύθυνση του σπιτιού της Σοφίας Νικολάου. Ανάλογη ανακοίνωση έκανε και η πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα