Ο Κυριάκος εκλιπαρεί για βοήθεια τον Ολαφ Σολτς

Τα παραμύθια για την Ελλάδα που ηγείται της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης τελείωσαν άδοξα, όπως άδοξα τελείωσαν και οι αυτοθαυμασμοί των κυβερνώντων για το επιτελικό κράτος των αρίστων.

Λίγες ώρες μετά την παραδοχή Μητσοτάκη στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πως χρειάζεται τη στήριξη των Βρυξελλών για τους σιδηροδρόμους, χθες ο Γιώργος Γεραπετρίτης αποκάλυψε πως ο Ελληνας πρωθυπουργός έπεσε και στην αγκαλιά του Γερμανού καγκελαρίου Ολαφ Σολτς. Οπως είπε ο κ. Γεραπετρίτης, πέραν του γεγονότος πως βρίσκεται στην Ελλάδα κλιμάκιο του ευρωπαϊκού γραφείου για τους σιδηροδρόμους, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνεργασία με αποστολή κλιμακίου από τη Γερμανία για την περαιτέρω διερεύνηση και κατάθεση προτάσεων ασφαλείας. Η Ελλάδα, μετά το έγκλημα των Τεμπών, αποδείχθηκε ακόμα μια φορά πως παραμένει… το κράτος του κυρ Βασίλη, των αποικιοκρατικών ιδιωτικοποιήσεων, και του ανίκανου πολιτικού προσωπικού.

Για αυτό και πλέον η κυβέρνηση έχοντας απολέσει την αυταρέσκεια, τον αυτοθαυμασμό και την αλαζονεία των περασμένων χρόνων, πλέον θυμήθηκε το δουλοπρεπές πρόσωπο των πρώτων χρόνων των Μνημονίων. Τότε που το πολιτικό προσωπικό της χώρας αφού ταπείνωσε και χρεοκόπησε τον ελληνικό λαό με τα εγκληματικά του λάθη, ύστερα προσέφερε γη και ύδωρ στους Ευρωπαίους για να τους διασώσει από το εκλογικό βατερλό και την πλήρη απονομιμοποίηση.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα