Δώρο η «μακεδονική» γλώσσα στα Σκόπια!

Το Πρωτοδικείο Φλώρινας πατώντας πάνω στη Συμφωνία των Πρεσπών και με σκεπτικό 50 σελίδων απέρριψε τις προσφυγές

Κι όμως, συνέβη κι αυτό: Ελληνικό δικαστήριο δικαίωσε τους Σκοπιανούς για το θέμα της «μακεδονικής» γλώσσας, όσο κι αν αυτό είναι εξωφρενικό για τους Έλληνες και τους Μακεδόνες.

Η εξέλιξη και η απόφαση που βγήκε την Παρασκευή είναι απρόσμενες και αναμένεται να επηρεάσουν και τα γεγονότα στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Μακεδονία από σήμερα, οπότε, μέσω της «δημοκρατίας», γίνεται γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου της Φλώρινας, το οποίο, δικάζοντας τις μέχρι τώρα αιτήσεις ανακοπής για την αναγνώριση της ΜΚΟ, που θέλει να διδάξει την ανύπαρκτη «μακεδονική» γλώσσα, στην Ελλάδα, απορρίπτει όλες τις μέχρι τώρα αιτήσεις που εκδικάστηκαν.

Ουσιαστικά, το δικαστήριο νομιμοποιεί τη δράση της, σύμφωνα και με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Φλώρινας που είχε ληφθεί τον περασμένο Ιούλιο. Το θέμα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλους όσοι μέχρι στιγμής γνωρίζουν τι έχει συμβεί, δηλώνοντας ότι κάπως έτσι ουσιαστικά συνεχίζεται το ξεπούλημα της μίας και μοναδικής, ελληνικής Μακεδονίας, αφού αυτό που πραγματικά βγάζει μάτια είναι ότι στην επικύρωση αυτής της απόφασης το δικαστήριο αναφέρει ως «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα» την ονομασία του με τη… μακεδονική γλώσσα!

Με άλλα λόγια, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αυτή που αναγνωρίζει την ανύπαρκτη αυτή γλώσσα ως «μακεδονική» χωρίς εισαγωγικά και αυτή η απόφαση συνοδεύεται από ένα σκεπτικό 50 σελίδων, το οποίο, όμως, βασίζεται στη Συμφωνία των Πρεσπών! Καταλάβατε τώρα πόσο επιζήμια είναι αυτή η Συμφωνία για την πατρίδα μας; Η καλοστημένη προδοτική συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και στήριξε αμέσως μετά η Ν.Δ. μάς οδηγεί κάπου εδώ και με τη βούλα της Δικαιοσύνης.

Βέβαια, όλοι αυτοί που υπερασπίζονται τα κόμματα θα πουν πάλι τα δικά τους, ωστόσο ο ξεσηκωμός των Μακεδόνων είναι πλέον αναμενόμενος, γιατί το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι ότι το δικαστήριο της Φλώρινας απορρίπτει και την προσφυγή της εισαγγελέως Φλώρινας, η οποία εκτελούσε εντολή του κ. Ντογιάκου, προκειμένου να προσφύγει στη… Δικαιοσύνη κατά της αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Φλώρινας.

Ολες οι προσφυγές έχουν απορριφθεί (καταγράφονται στο έγγραφο της απόφασης) και επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ψάχνουν πλέον τον τρόπο να προσφύγουν και σε κάποιο άλλο ανώτερο δικαστήριο της Ελλάδας, εάν μπορούν, γι’ αυτό και από σήμερα θα αρχίσουν οι επαφές με νομικούς, για να μην αφήσουν το θέμα έτσι όπως προκύπτει πλέον από την απόφαση του δικαστηρίου Φλώρινας.

Τώρα πλέον οι Σκοπιανοί θα κάνουν… πάρτι στη δυτική Μακεδονία αρχικά και θα απλώσουν τα πλοκάμια τους σε όλη τη Μακεδονία, με αντίστοιχα κέντρα εκμάθησης της δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας. Η ελληνική κυβέρνηση ξύπνησε ή ακόμη κοιμάται τον ύπνο του «άσχετου και επικίνδυνου»;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα