Μαυροειδάκος: Εύσημα στον παραλίγο μακελάρη της ΕΛ.ΑΣ.!

Συνεχίζει να προκαλεί ο εκπρόσωπος των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

O οποίος υπερασπίζεται τον οδηγό του γερανού της Αστυνομίας που ακολούθησε τρελή πορεία εν μέσω της διαδήλωσης την περασμένη Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ένας πολίτης.

«Aριστα έκανε ο συνάδελφος» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Αττικής μιλώντας χθες σε τηλεοπτικό πάνελ, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνας Παγώνη, η οποία διερωτήθηκε: «Αν ήταν το παιδί σας εκεί; Α, δεν βλέπετε κόσμο εκεί; Δεν τον βλέπετε;»

Ο συνδικαλιστής χαρακτήρισε «άκρως επαγγελματική» τη συμπεριφορά του οδηγού, που παραλίγο να πατήσει διαδηλωτές στην οδό Ακαδημίας, βλέποντας μόνο δύο κάδους και όχι κόσμο που κινδύνεψε από την τρελή πορεία του γερανοφόρου οχήματος της ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν υπάρχει διαδήλωση εδώ. Οταν βγαίνει ένας πεζός στον δρόμο και βγάζει κάδους, ο αστυνομικός θα διώξει τους κάδους. Ο αστυνομικός δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη. Ακρως επαγγελματική η συμπεριφορά του» υποστήριξε ο κ. Μαυροειδάκος, για να απαντήσει η κ. Παγώνη: «Δεν είναι θέμα διαδήλωσης, είναι θέμα κόσμου. Δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτήν την ταχύτητα».

Και συμπλήρωσε με νόημα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ: «Οταν κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι του, δεν πρέπει να βγαίνουν και να κάνουν αυτές τις δηλώσεις. Υπάρχουν ανώτατα όργανα για κάθε υπηρεσία και κρίνεται ο καθένας μας».

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο οδηγός του γερανού είχε ισχυριστεί μιλώντας σε συναδέλφους του: «Αν σταματούσα, θα δεχόμουν επίθεση. Δεν θα έβγαινα ζωντανός. Φοβήθηκα, δεν είχα άλλη επιλογή. Δεν είδα τον πολίτη πίσω από τον κάδο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα