Πλήρης κάλυψη Οικονόμου στον κρυπτόμενο Καππάτο, που δεν απαντά στα αμείλικτα ερωτήματα!

Οταν ένας βουλευτής αποφασίζει να υπηρετήσει τις τράπεζες εις βάρος ακόμα και των ίδιων του των ψηφοφόρων, τότε δεν μπορεί να περιμένει κάποιος πως θα βρει το θάρρος να παραδεχθεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη.

Πόσο μάλλον όταν η αποκάλυψη που τον εκθέτει γίνεται λίγες εβδομάδες πριν από τις κάλπες… Από την πρώτη αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για τη δράση του κ. Καππάτου ως δικηγόρου των περιβόητων funds, ο βουλευτής της Ν.Δ. έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Για την ακρίβεια, πολύ χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις δηλώσεις και χωρίς να δίνει απαντήσεις για όσα έχει αποκαλύψει η «δημοκρατία» για τη δράση του.

Αντίθετα, ο ίδιος προτιμά να δοξάζεται κρυπτόμενος, επιλέγοντας τη θαλπωρή που μπορεί να του προσφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού της Κεφαλλονιάς. Εκεί, άλλωστε, ο ίδιος μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει – χωρίς, μάλιστα, να έχει αντίλογο. Σε μια εκτενή απάντηση που έδωσε, λοιπόν, σε τοπικό μέσο του νησιού, ο βουλευτής -κατά την προσφιλή τακτική της Ν.Δ.- επιχείρησε να περιπλέξει τα πράγματα, βάζοντας μια σειρά ερωτημάτων και προσπαθώντας να αποδώσει στην εφημερίδα κρυφούς σκοπούς.

Ο κ. Καππάτος, όμως, αποφεύγει συνειδητά να δώσει μία και μόνο απάντηση: παρέστη σε δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεση πλειστηριασμού κατοικίας ως πληρεξούσιος τράπεζας και Fund; Ηταν δικηγόρος τράπεζας η οποία είχε οδηγήσει στα δικαστήρια οικογένειες για πλειστηριασμό της κατοικίας του; Σε αυτά τα ερωτήματα αποφεύγει ο ίδιος να δώσει απαντήσεις…

Αξίζει να σημειωθεί πως η διπλή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για τη δράση του βουλευτή προκάλεσε και έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με χθεσινή δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως οι Παπαθανάσης και Καππάτος αποτελούν το πραγματικό πρόσωπο της Ν.Δ. «Αυτή είναι η Ν.Δ.: υπουργοί όπως ο κ. Παπαθανάσης “καθαρίζουν” με 50.000 ευρώ για χρέη 2.000.000 και βουλευτές όπως ο κ. Καππάτος κυνηγούν ανελέητα στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο Γιάννης Οικονόμου παρείχε χθες πλήρη κάλυψη στον βουλευτή της Ν.Δ., απαντώντας πως «ο κ. Καππάτος έχει απαντήσει πλήρως όχι μόνο τώρα, και στο παρελθόν, στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα