Γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα της Κοντούλη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε με ικανοποίηση την ένταξη της Ιωάννας Κοντούλη στα κομματικά ψηφοδέλτια.

Μόνο που η ίδια δεν το γνώριζε… Η πρώην επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων υποχρεώθηκε χθες να εκδώσει ανακοίνωση για να διαψεύσει τα καθέκαστα.

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές. Ηδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση» είπε, ελαφρώς ενοχλημένη. Η… παρ’ ολίγον υποψήφια ενημερώθηκε από τα δημοσιεύματα του Τύπου για την υποψηφιότητά της στις επικείμενες εθνικές εκλογές και, μάλλον, αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα.

Την ίδια στιγμή, αμήχανες κομματικές πηγές δικαιολογούνταν ότι το όνομα της κυρίας Κοντούλη είχε συμπεριληφθεί κατόπιν εισήγησης της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επειδή θεωρήθηκε ότι η Ιωάννα Κοντούλη, η οποία ήταν υποψήφια και το 2019, θα έπρεπε να είναι εκ νέου υποψήφια. Η ίδια η κυρία Κοντούλη σε νεότερη ανάρτησή της εξηγεί ότι παρ’ όλα αυτά τα… αισθήματά της για την κυβέρνηση δεν αλλάζουν δραματικά. «Συμπληρωματικά της προηγούμενης ανάρτησης και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από τον χώρο των “αρίστων”, επισημαίνεται ότι η προσπάθεια και ο αγώνας για την απαλλαγή του τόπου από την κυβέρνηση των “αρίστων” ήταν, είναι και παραμένει αναγκαιότητα» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα