Τσιμουδιά από Αδωνι για το… ΤουρκοΑιγαίο!

Ενας πολιτικός που έχει χαρακτηριστεί με τη βούλα της Δικαιοσύνης «Καραγκιόζης» έμελλε να αναβαθμιστεί σε εθνικό όνειδος.

Μέσα από τα χέρια μας και σε πείσμα της Ιστορίας και των Ελλήνων που ονομάτισαν αυτά τα διάφανα νερά, η Ελλάδα, χωρίς να χρειαστεί πόλεμος, χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον όρο Αιγαίο Πέλαγος.

Χάρη στον πολιτικά ελεεινό Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κοιμάται όρθιος όταν πρόκειται για τα συμφέροντα του λαού και του έθνους, αλλά μπορεί να ξημεροβραδιάζεται στο γνωστό τουρκοκάναλο, όπως αποκαλούν ορισμένοι τον Σκάι, η Τουρκία κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα «Turkaegean» στην Ευρώπη και είναι θέμα χρόνου το ίδιο να συμβεί και στις ΗΠΑ. Οι αρλούμπες που ψέλλιζε ο «Ζήκος» της «ανάπτυξης τύπου βζιιιν», νομίζοντας ο θεομπαίχτης ότι μπορεί να περιφρονεί και να κοροϊδεύει την κοινωνία εις βάρος της οποίας ζει, δεν είχαν κανένα αντίκρισμα.

Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος πουλάει κάλπικη εθνικοφροσύνη και ψευτοπατριωτισμό από το πανέρι, αποδείχθηκε παντελώς ανίκανος και ανάξιος να προστατέψει στοιχειωδώς τα μείζονα εθνικά συμφέροντα για την υπεράσπιση των οποίων έδωσε όρκο. Μετά τη ζωντανή μετάδοση στο CNN και την ολοσέλιδη καταχώριση των Τούρκων στην εφημερίδα «New York Times», σειρά πήρε και η κορυφαία γαλλική «Le Monde», η οποία στο σημερινό της φύλλο διαφημίζει το σήμα που κατοχύρωσαν οι Τούρκοι, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης εξηγούσαν στους Πορτοσάλτε πόσο ωραία τα καταφέρνουν!

Την είδηση για την ολοσέλιδη και καλοπληρωμένη διαφήμιση με την οποία η Αγκυρα διαφημίζει στη «Le Monde» το… τουρκικό Αιγαίο έκανε γνωστή ο ερευνητής Φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο του Οσλο Παναγιώτης Παύλος, χωρίς να αποφύγει την ειρωνεία για την ανικανότητα του Μητσοτάκη και του (ανάξιου μόνο;) υπουργού του.

«Δεν είναι σημαντικό. Απλώς μια ολοσέλιδη καλοπληρωμένη καταχώριση για #Turkaegean στο αυριανό φύλλο της @lemonde. Μη διαταράξουμε τη φιλία μας. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. Εξάλλου έχουμε καλύψει τα νώτα μας με… Rafale!» σχολίασε. Αλήθεια, μπορεί κάποιος από όλους αυτούς, όπως θα ’γραφε ο Καρυωτάκης, «να πεθάνει από αηδία»;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα