Η Ελληνική Λύση διέψευσε τις δημοσκοπήσεις

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Ελληνικής Λύσης με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος εστίασε στη μεγάλη διαφορά σε σχέση με όσα κατέγραφαν οι δημοσκοπήσεις, ενώ υπενθύμισε με έμμεσο τρόπο τις καταγγελίες του περί προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών.

«Το σύστημα σήμερα και μέχρι χθες είχε δώσει τα ρέστα του ώστε η Ελληνική Λύση να είναι εκτός Βουλής. Από 10 βουλευτές πήγαμε στους 16. Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Ελληνες που τίμησαν την Ελληνική Λύση, που εμπιστεύτηκαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από φωτιά, περάσαμε από τυφώνα. Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς δεν προδώσαμε κανέναν.

Είμαστε το μοναδικό ελληνικό πατριωτικό κόμμα. Το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά» σημείωσε ο κ. Βελόπουλος, για να προσθέσει: «Ευχαριστούμε όλους ακόμα μία φορά από τα βάθη της ψυχής μας. Και η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι αυτό εδώ, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι οποίες η μεν πρώτη μάς έδινε μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές 2,7%, η δεύτερη 2,7%, η τρίτη 2,8%, η τέταρτη 2,6%, η πέμπτη 2,7%. Αυτό τι αποδεικνύει; Οτι περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι. Γιατί έτσι είναι οι Ελληνες. Ευχαριστώ και πάλι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα