Δυναμικός Βελόπουλος με κριτική προς όλους, ανιαρός ο Κουτσούμπας

Εκκληση σε όλες τις πτέρυγες της Βουλής να στηρίξουν τις πέντε προτάσεις για σύσταση ισάριθμων εξεταστικών επιτροπών απηύθυνε από βήματος ο δυναμικός Κυριάκος Βελόπουλος (κεντρική φωτό αριστερά).

Aπαντώντας μάλιστα στους «Σπαρτιάτες», συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον διαδικτυακό καβγά που έλαβε χώρα τις τελευταίες ώρες. «Πατριωτισμός είναι μια άδολη σχέση. Να απαντήσω σε κάποιους, που ίσως δεν κατάλαβαν: Περιμένουμε από όλους τους βουλευτές να συνταχθούν με τις εξεταστικές μας» είπε αρχικώς ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, προσθέτοντας με νόημα ότι «όχι άλλη λάσπη. Ουδέποτε ήμουν στη Ν.Δ. όταν υπεγράφη η Συμφωνία των Πρεσπών», κάνοντας λόγο για πλημμελή ενημέρωση και διασπορά fake news από ορισμένους.

Κατά τα λοιπά, ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε το στίγμα των αντιπολιτευτικών του προθέσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ενώπιον Θεού και ανθρώπων δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το συμφέρον του ελληνικού λαού», ασκώντας κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

«Εχετε αντίπαλο, κύριοι της κυβέρνησης. Και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βάλουμε εμπόδια». Με αυτόν τον ανιαρό και αναμενόμενο τρόπο ο Δημήτρης Κουτσούμπας (κεντρική φωτό δεξιά) δεσμεύτηκε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής πως εκείνοι θα είναι την επόμενη τετραετία η λαϊκή και μαχητική αντιπολίτευση και εντός Βουλής αλλά και εκτός, μέσα στον λαό και τους αγώνες τους, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ξεκαθάρισε πως ο Περισσός δεν πρόκειται να δώσει περίοδο χάριτος στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ άφησε αιχμές και στα υπόλοιπα κόμματα, διερωτώμενος «τι αντιπολίτευση να κάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για το Ταμείο Ανάκαμψης, όταν έχουν κάνει… γαργάρα ότι πρόκειται για νέα επαίσχυντη σύμβαση;»

Και ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας: «Η παντοδυναμία ή όχι μιας οποιασδήποτε κυβέρνησης δεν κρίνεται από το αν έχει περισσότερους βουλευτές, αν υπάρχει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά αν υπάρχει οργανωμένο λαϊκό κίνημα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα