Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζει λάθος όλα τα ονόματα των μαρτύρων (βίντεο)

Άφωνοι έμειναν οι συμμετέχοντες όταν άκουσαν ότι στην εξεταστική θα συμμετάσχουν ο… Γιόζεφ Στρίγκλιτς, ο Ζαν Κλάουντ Τρίκετ, ο Ματίας Μους και ο Κλάους Μάους κι άρχισαν να αναρωτιούνται ποιοι είναι όλοι αυτοί. Τελικά ήρθε η παρέμβαση άλλων συναδέλφων της να κάνουν τι απαραίτητες διευκρινίσεις στην προφορά των ονομάτων και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι λοιπόν πρόκειται για: τον πρώην Πρόεδρο της ΕΚΤ Ζαν Κλωντ Τρισέ τον επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ, το γνωστό μας οικονομολόγο Τζόζεφ Στίγκλιτς, τον Κλάους Μαζούχ, τον Ματίας Μόρς.

Η Παναγιώτα Κοζομπόλη γεννήθηκε στον Κάμπο Αβίας της Μεσσηνίας είναι δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Το εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα της Βουλής, μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα