ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 15/03/2023

  • Πορτοσάλτε εναντίον Καινούργιου. Διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό. Θεμιτό να την καλέσει στο τηλέφωνο να της κάνει υποδείξεις και συστάσεις που έχουν να κάνουν με την παρουσίαση θεμάτων που τον αφορούν. 
  • Θεμιτό κι από την πλευρά της Καινούργιου να αγνοήσει και τις υποδείξεις και τις συστάσεις. Αναμενόμενο η μεγαλύτερη μερίδα του κοινού να πάρει το μέρος της τηλεπαρουσιάστριας.
  • Κι αυτό δεν γίνεται επειδή η Καινούργιου τάχα έχει άδικο και της πιστώνουμε δίκιο μόνο επειδή είναι συμπαθητικούλα. Οι οπαδοί στα γήπεδα γιατί βρίζουν τον Πορτοσάλτε; Μήπως επειδή τον στοχοποίησε η Καινούργιου;
  • Ο κόσμος στις αγορές και τις πλατείες γιατί λέει τα ίδια; Κι αυτοί την παρακολουθούν; Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε η εκπομπή της αδικείται σφόδρα. Θα έπρεπε να συγκεντρώνει ποσοστά τηλεθέασης σταλινικού τύπου, από 98% και βάλε.
  • Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Οσοι χρεώνονται με καλπάζοντα φιλοκυβερνητισμό έχουν γίνει αντιπαθείς σε μερικά εκατομμύρια Ελληνες και δεν τους φταίνε για αυτό ούτε τα πρωινάδικα ούτε τα μεσημεριανάδικα ούτε οι τηλεπαρουσιαστές και οι τηλεδιασκεδαστές.
  • Το ζήτημα του δυστυχήματος στα Τέμπη δεν σηκώνει μισόλογα. Να ακριβολογούμε και να μη δικάζουμε πριν ακούσουμε όλες τις εκδοχές, αλλά η ψυχολογική και όχι η δικαστική ετυμηγορία για τις ευθύνες της κυβέρνησης είναι καταδικαστική και όσα μου-σου-του και να πει κάποιος δεν αναιρείται.
  • Ευθύνες υπάρχουν και στους προηγούμενους (τουλάχιστον σε ορίζοντα εικοσαετίας), αλλά οι τωρινοί είχαν προειδοποιηθεί από τους εργαζομένους και τα συνδικάτα για τη συμφορά που ερχόταν, και έκαναν ότι δεν ακούν. 
  • Και γι’ αυτό δεν φταίει η… Καινούργιου. 

π

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα