Ιταλικό ΥΠΕΞ για Ζαχάροβα – «Ανησυχητικές και άθλιες οι δηλώσεις της»

Μακριά από το πρωτόκολλο της διπλωματικής γλώσσας ήταν η απάντηση του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών στο ειρωνικό σχόλιο της Μαρίας Ζαχάροβα.

Η Ρώμη κάλεσε για διαμαρτυρία τον Ρώσο πρέσβη και πηγές του υπουργείου άφησαν να διαρρεύσει ότι «πρόκειται για ανησυχητικές και άθλιες δηλώσεις διότι επιβεβαιώνουν την άβυσσο χυδαιότητας στην οποία κατρακύλησε η ρωσική ηγεσία».

Τι ανέφερε η Μαρία Ζαχάροβα

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα χρησιμοποίησε τη μερική κατάρρευση του Πύργου των Κόμηδων, που σημειώθηκε σήμερα στη Ρώμη, για να επιτεθεί στην Ιταλία.

«Εφόσον η ιταλική κυβέρνηση συνεχίζει να ξοδεύει άδικα τα χρήματα των φορολογουμένων της για τη στήριξη της Ουκρανίας, η Ιταλία θα καταρρεύσει ολοσχερώς από την οικονομία μέχρι τους πύργους», δήλωσε η Ζαχάροβα.











Advertisement 3
spot_img

Ροή ειδήσεων

spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ