Μάλλον δεν άκουσε τίποτα για αυστηροποίηση των ποινών που θα ισχύσει το επόμενο διάστημα ή είναι αμετανόητος ο 55χρονος που συνελήφθη στα Χανιά γιατί έριχνε μπαλωθιές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.
Ο 55χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, έπειτα από καταγγελίες ότι πυροβολούσε κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Δήμου Χανίων.
Οι καταγγελίες έφτασαν στο κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και ανέφεραν ότι ο δράστης έριχνε με πυροβόλο όπλο!
Η αστυνομική έρευνα και η αξιοποίηση των διαθέσιμων στοιχείων οδήγησαν στον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του 55χρονου ως του ατόμου που πραγματοποίησε τους πυροβολισμούς.
Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου εντοπίστηκε οπλισμός.
Συγκεκριμένα βρέθηκαν: Πιστόλι, 49 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ξιφολόγχη,
μαχαίρι, θήκη πιστολιού
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 55χρονος δεν φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, οδηγείται αρμοδίως στον Εισαγγελέα.



