Αιματηρό σκηνικό με θύμα έναν 38χρονο υπήκοο Τυνησίας σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 03/03 εντός αστικού λεωφορείου στη Γλυφάδα. Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 08:00, σε δρομολόγιο της γραμμής Σαρωνίδα – Ελληνικό, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 24χρονος ημεδαπός επιτέθηκε στον 38χρονο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης τραυμάτισε το θύμα στο πρόσωπο, και συγκεκριμένα στην περιοχή της μύτης και των οφθαλμών, χρησιμοποιώντας ένα στιλό. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του 24χρονου. Στην κατοχή του συλληφθέντος εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 18 εκατοστών.
Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση. Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη του 38χρονου με την κατηγορία της εξύβρισης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες της συμπλοκής διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ενώ εξετάζεται το κίνητρο της επίθεσης.
Διαβάστε επίσης:
Γαστούνη: Άγριος ξυλοδαρμός περιπτερά και του γιου του από 20 Ρομά μετά από απόπειρα κλοπής (βίντεο)
Θεσσαλονίκη: Τρεις ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό 16χρονου έξω από σχολείο



