Νέα ανάκληση από τον ΕΦΕΤ
Η εταιρεία BRETON προχώρησε σε προληπτική ανάκληση της συσκευής παρασκευής βρεφικού γάλακτος MILKEO PLUS, γνωστοποιώντας το στον ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής.
Αιτία της ανάκλησης αποτελεί πρόβλημα στο λογισμικό της συσκευής, το οποίο μπορεί να προκαλέσει εσφαλμένη δοσολογία σκόνης γάλακτος κατά τη διανομή.
Η συσκευή διατίθεται κατά κύριο λόγο μέσω του δικτύου καταστημάτων Lapin House. Όσοι καταναλωτές την έχουν αγοράσει καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://www.lapinkids.com/el/anaklisi-enimerosi-asfaleias-proionton, όπου αναρτήθηκαν οι σειριακοί αριθμοί (serial numbers) των συσκευών που αφορά η ανάκληση, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την επιστροφή τους στο κατάστημα.


