Πλησιάζουν στον σαδιστή δολοφόνο

Νέα μαρτυρία «δείχνει» ως ύποπτο του άγριου εγκλήματος  με θύμα την Αγραφιώτου 60χρονο καραφλό άνδρα 

Νέα κατεύθυνση παίρνουν οι έρευνες για τον μανιακό σαδιστή που δολοφόνησε την Ελευθερία Αγραφιώτου σε υπόγειο χώρο κάτω από σούπερ μάρκετ, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία στο άμεσο διάστημα θα λάβει την κατάθεση μιας γυναίκας, η οποία υποστηρίζει ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με έναν άγνωστο άνδρα, στο ίδιο υπόγειο, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει!

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα η ίδια γυναίκα γνωστοποίησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», σημειώθηκε στις αρχές Μαρτίου, με τη γυναίκα να περιγράφει τον άγνωστο ως άνδρα ηλικίας 60 ετών, με καράφλα, που κινείτο, όπως είπε, αθόρυβα στον χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας θα κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομία τα επόμενα εικοσιτετράωρα, καθώς μέχρι στιγμής είναι το πιο «στέρεο» στοιχείο που έχει κοινοποιηθεί στις Αρχές.

Η Αστυνομία, πάντως, εξακολουθεί να αναζητά προς κάθε κατεύθυνση απαντήσεις για τον φόνο της συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου, δίχως ακόμη να έχει ξεκαθαριστεί εάν ήταν «τυχαίο θύμα» ενός μανιακού δολοφόνου ή στόχος συγκεκριμένου προσώπου με τον οποίο είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

Ο διαπληκτισμός

Το «τοπίο» περιπλέκει μια άλλη μαρτυρία που, όπως είχε αναφέρει προ ημερών η «δημοκρατία», έλαβαν νωρίτερα οι Αρχές. Πρόκειται για τη μαρτυρία μιας υπαλλήλου αλυσίδας αρτοποιείων -που γνώριζε το θύμα, ως πελάτισσα- η οποία υποστηρίζει ότι λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου την είχε ακούσει να μιλάει σε έντονο ύφος με άγνωστο άτομο στο κινητό της, λέγοντάς του: «Δώσε τα χρήματα που μου χρωστάς. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε».

Την ίδια στιγμή, καθώς έχουν ήδη συλλέξει όλο το διαθέσιμο υλικό (γενετικό υλικό και ένα πλήρως δακτυλικό αποτύπωμα) από το σημείο του φονικού και το σώμα του θύματος, οι αστυνομικοί αναζητούν νέα στοιχεία σε κάμερες του σούπερ μάρκετ αλλά και παρακείμενων καταστημάτων. Σημειώνεται ότι η Ελευθερία Αγραφιώτου κηδεύτηκε το Σάββατο στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, δίπλα στο μνήμα της μητέρας της, παρουσία συγγενών και φίλων, οι οποίοι είχαν χάσει τα ίχνη της από τις 21 Απριλίου.

Απολογείται ο «δράκος» της λεωφόρου Κηφισίας

Στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση, οδηγείται σήμερα ο 30χρονος «δράκος» της λεωφόρου Κηφισίας. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος έχει ήδη αναγνωριστεί ανεπιφύλακτα από γυναίκες-θύματά του, οι οποίες υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν επιθέσεις, με κίνητρο τον βιασμό, σε υπόγειες διαβάσεις της λεωφόρου Κηφισίας. Για κάποιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, ο 30χρονος είναι και εκ των βασικών υπόπτων και για τον άγριο φόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Για τον λόγο αυτόν -παρότι δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του στο πτώμα του θύματος- τον οδήγησαν στο υπόγειο όπου δολοφονήθηκε η 69χρονη, δίχως όμως να προκύψουν αξιοποιήσιμα στοιχεία, καθώς έδειχνε αμήχανος και σαν να μην έχει επισκεφθεί ξανά τον συγκεκριμένο χώρο. Η ενέργεια αυτή των αστυνομικών προκάλεσε την έκρηξη της μητέρας του κατηγορούμενου, η οποία ζήτησε επίμονα τη συγχώρεση των γυναικών-θυμάτων (του γιου της) και τόνισε ότι ο γιος της «είναι άρρωστος», αλλά δεν θα μπορούσε να πειράξει ούτε μυρμήγκι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα