Ο θεμέλιος λίθος από τον Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμο

Τον παιδικό σταθμό που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής θεμελίωσε το Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, επί της οδού Ράμφου 11.

Ο παιδικός σταθμός θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί 34 παιδιά, ενώ στις εγκαταστάσεις του έχει προβλεφθεί η δημιουργία χώρου προσωρινής διανομής έξι ατόμων. Μάλιστα, στο δύο ορόφων υπόγειο του κτιρίου θα κατασκευαστούν χώροι στάθμευσης που θα εξυπηρετούν τόσο το προσωπικό όσο και τους κατοίκους της περιοχής. «Πρόκειται για ένα ωραίο έργο που θα ωφελήσει και θα βοηθήσει τα παιδιά μας, τις οικογένειες, την πατρίδα μας και θα είναι ένα “κόσμημα” για την περιοχή.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή και η Περιφέρεια συνεργάστηκαν και θα συνεργαστούν ώστε να γίνει ένα έργο “πρότυπο”. Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να αναζητούμε τα πρότυπα σε όλους τους χώρους και προπαντός στην Παιδεία» σημείωσε ο κ. Ιερώνυμος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα