Σοκ! Στην Εντατική η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου η 16χρονη κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου, Νίκη.

Χωρίς να έχει παρουσιάσει προηγουμένως κάποιο σύμπτωμα, το άτυχο κορίτσι το βράδυ του Σαββάτου ξαφνικά παρουσίασε πνευμονικό οίδημα, στη συνέχεια ανακοπή καρδιάς και αμέσως μετά εγκεφαλικό επεισόδιο. Χωρίς καθυστέρηση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας», όμως τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο πλευρό της Νίκης βρίσκονται από τη πρώτη στιγμή οι γονείς της και τα αδέλφια της. Το γεγονός έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και τον πολιτικό κόσμο, καθώς το κακό συνέβη αιφνιδιαστικά, σε ένα μικρό κορίτσι χωρίς πρόβλημα.

Η Νίκη είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (σ.σ.: Αφροδίτη, Γιάννης και Ανδρέας τα άλλα τρία).

Ο ίδιος ο Νίκος Νικολόπουλος ανάρτησε δύο φωτογραφίες με την κόρη του και ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter. «Η Νίκη μας, ο άγγελός μας» έγραψε χαρακτηριστικά, προσμένοντας κι αυτός ένα θαύμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα