Στο κελί του ψυχιατρείου ο «δράκος»!

Ο 30χρονος, που κατηγορείται για έξι απόπειρες βιασμού γυναικών, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Ρεπορτάζ
Βάσω Παλαιού

Για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό κατάστημα των Φυλακών Κορυδαλλού ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται για έξι απόπειρες βιασμού γυναικών στην περιοχή του Αμαρουσίου. Νωρίτερα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον της 27ης τακτικής ανακρίτριας και με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατέθεσε στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο παραδέχθηκε τις έξι επιθέσεις σε βάρος των γυναικών, ωστόσο υποστήριξε ότι όλα έγιναν εξαιτίας μιας πρόσφατης ερωτικής απογοήτευσης, που του προκάλεσε την επιθυμία να θέλει με τις πράξεις του να μειώσει το γυναικείο φύλο. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι ισχυρίζεται πως είχε δεσμό με μια Ρουμάνα ιερόδουλη, η οποία του απέσπασε 15.000 ευρώ (!), «τους κόπους μιας ζωής». Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου Δημήτρης Ράπτης ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, κάτι που έγινε αποδεκτό από τον ανακριτή. Γι’ αυτόν τον λόγο ο νεαρός πρώτα οδηγήθηκε στο ψυχιατρικό κατάστημα του Κορυδαλλού και, εν συνεχεία, θα μεταφερθεί στις Φυλακές της Τρίπολης.

Ο δικηγόρος του τόνισε στους δημοσιογράφους πως όλα έγιναν εξαιτίας μιας γυναίκας και πρόσθεσε ότι ο εντολέας του δεν είναι ούτε «δράκος» ούτε «βιαστής», αλλά «άρρωστος». Παράλληλα, ο κ. Ράπτης, αναφερόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, σημείωσε: «Ο “δράκος” κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Υπάρχουν πολλοί και μπορεί να είναι εδώ απέναντι, αλλά ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση».


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα