Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Σκηνές ροκ στο σπίτι του Δημήτρη Γιανακόπουλου δημιούργησαν χθες το βράδυ περίπου 100 οπαδοί, μία ημέρα μετά την επίθεση του προέδρου της Ερασιτεχνικής σε Αλαφούζο και Μπακογιάννη και την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το μπάσκετ!

Η απίστευτη ντροπή έγινε την ημέρα του μνημοσύνου του Παύλου Γιαννακόπουλου, δείχνοντας ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εμφύλιο. Οι περίπου 100 οπαδοί επιτέθηκαν στο σπίτι του Γιαννακόπουλου -που κατέγραψε με live στο Instagram όσα συνέβησαν- και πέταξαν πέτρες, με τη φρουρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ να προσπαθεί να τους απωθήσει και να τους κρατήσει εκτός σπιτιού.

Παράλληλα, κατάφεραν και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους περιμετρικά της οικίας του. Οι οπαδοί έβρισαν χυδαία τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ έφτασαν στο σημείο να βρίζουν και τη μητέρα του!

Ο ίδιος, σε έξαλλη κατάσταση, μιλώντας live στο Instagram, κατονόμασε γνωστό οπαδό της Θύρας 13, ενώ υποστήριξε ότι όλους αυτούς τους υποκινούν και τους πληρώνουν οι Αλαφούζος και Πατέρας. Ανέφερε δεκάδες στιγμές τη συγκεκριμένη ημερομηνία για τον Παύλο, ενώ με την οργή να ξεχειλίζει με όσα διαδραματίζονταν στο σπίτι του έφτασε στο σημείο να ξεσπάει βρίζοντας ακόμα και τον Παναθηναϊκό.

Για τον οποίο στη συνέχεια αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα και όχι… τσέπη, απευθυνόμενος στον Αλαφούζο. Στο όλο επεισόδιο ήταν άφαντη η Αστυνομία! Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι ο ιστορικός σύλλογος νοσεί επικίνδυνα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα