Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη

Τι έγινε χθες στα play offs

Πολύ μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0, μέσα στο «Κλ. Βικελίδης», επί του Aρη, τον οποίο έπιασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς.

Όταν δέχεσαι γκολ στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου, όπως συνέβη με τον Άρη, που είδε τον Σβαμπ να σκοράρει (6΄) μπροστά από τον Κουέστα και τον Σάκιτς, που μπερδεύτηκαν μεταξύ τους, από την πολλή «ευγένεια», είναι φυσιολογικό να τρέχεις και να μη φτάνεις…

Στο τέλος του α΄ μέρους ο Ελ Καντουρί, που ήταν κορυφαίος και με διαφορά, θα μπορούσε να σκοράρει (44΄), όταν πέρασε σαν σταματημένο τον Σάκιτς και έφυγε μόνος με τον Κουέστα, «έσκαψε» την μπάλα, αλλά ο δίμετρος Ισπανός «ξεχείλωσε» και την έδιωξε με την άκρη των δαχτύλων του σε κόρνερ. Στο β΄ μέρος, τη λύση στο πρόβλημα της διείσδυσης στην άμυνα του ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει ο Μάντζιος με Μπρούνο Γκάμα και Ματίγια, τους οποίους έριξε στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο που πάλι ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ζίφκοβιτς (67’), που έπεσε πάνω στον Κουέστα, και διατηρήθηκε το 0-1. Μετά το 70’, ο Πάμπλο Γκαρσία «φρέσκαρε» την ομάδα του με Ουάρντα και Τσιγγάρα. Ο Αιγύπτιος αποβλήθηκε (ανόητα) στο 86΄.

Διαιτητής: Ντελαζό (Γαλλία).

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκανέα, Σάσα, Τζέγκο (58’ Ματίγια), Γκαρσία (79’ Σίλβα), Μαντσίνι (58΄ Μπρούνο Γκάμα), Μπερτόλιο, Μάνος (79΄ Μήτρογλου).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο (58’ Μιχαηλίδης), Ροντρίγκο, Μπάμπα, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ζίφκοβιτς, Ελ Καντουρί (71’ Ουάρντα), Σβιντέρσκι (71’ Τσιγγάρας).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα